ben viski kullanıyorum :D 100 oktan JB :D
Printable View
ben viski kullanıyorum :D 100 oktan JB :D
Akaryakıt firması müvekkilim olmuştu,hiçbir akaryakıt firmasının petrol kuyusu yok arkadaşlar yani herkes tüpraştan alıp bayilere dağıtıyor.Katkı denilen şey ise bana aldatmaca gibi geliyor.EPDK denetimleri çok sıkı yani alınan numunelerin içeriği çok önemli.Bu yüzden çok ücra köşelerden almadıkça(Köy vs gibi) fark edeceğini hiç sanmıyorum.Ben aracıma Uspet'ten ya da Jetpet'ten (ortakları aynıdır)kırsal motorin alıyorum.Depoda çok fiyat farkı oluyor.4 aydır nazar değmesin ne ses var ne aksama...İlerisi ne olur bilemem ama Q7 lerle çok karşılaştım :)
y.dudullu çetinkaya karşısı opet, yakıtı sadece bu istasyondan alıyorum :))
Ben yakıtımı Shell'den alıyorum..Shell'in yeni nesil yakıtı ''Shell V-Power Diesel GTL''... 1 aydır kullanıyorum ve memnunum..
YGS kartı verdiler onun için opetten alıyoruz yoksa shellden alırız hep
total den alıyorum. bir arkadaşımın işyerinde çalışanlara özel yakıtmatik sistemi için totalle anlaşılmış. arkadaşım da sağolsun işyerindeki bir arkadaşı adına bana bir key almış, plakaya tanımlı bu key sayesinde yakıtı alıyorum, herhangi bir ücret ödemiyorum. ay başında aldığım yakıtın % 10 eksiğini arkadaşın firmasına ödüyorum. başta opetten ayrılmak zor gelmişti ama performansta bir farklılık görmedim bugüne kadar.
kredi kartı derdi, bonus derdi, 3 kere aldım 20 tl bonus kazandım derdi yok.
ygs den dolayı opet..
Bonusun 400 liralık benzin alana 40 TL lik yakıt verecem valla kampanyasından ötürü shellden aldım bayram yolunda ve boyunca.. bugün 40 tl kazandım. Elveda shell... POya devam. Ağrıda ne güzel 3 liraydı benzin
grande 1.4 benzinli
ben de po dan 97 alıyorum gayet menunum motor gayet sessiz ve bastım gayet iyi hızlanıp performasını ortaya koyuyor
devamlı po dan alıyordum fakat bizim burada türkiye petrolleri istasyon açtı artık onu kullanıyorum nede olsa tamamı türk sermayesi ...
"yakıtı shell den aklı kel den"
:)
Ben hep PO dan alıyorum performansı gayet iyi ekonomi olarakta diğerlerinden daha iyi gibi geliyor bana.
Opetten alıyorum bazende yolda giderken azalırsa yakıtım petrol ofisinide tercih ediyorum.
arkadaşlar merhaba,
opelde çalıştığım için akaryakıt konusunda daha önce bayağı bir araştırma yaptım. ford ve fiat marka araçlara aynı grup içerisinde olmasından dolayı garanti ve güven vermesi nedeni ile opeti yıllardır tercih ediyordum. fakat 2 ayda 3 farklı OPET istasyonuna açılan 8 dava ile artık opetten almama kararı aldım. bu kararı alalı 1 yıl oldu ve bu süreçte yakıtımı %90 oranında BP'den, BP bulamadığım noktada SHELL'den alıyordum. Şu anda 2 aydır benzini FULL'den alıyorum. Farkları söyleyeyim. Bütün markalar akaryakıtlarını TÜPRAŞ'dan alıyorlar. burada farklar içerisine atılan kurşun tetra-etil oranı ve petroldeki asfalt ve parafin oranları ile yakıtın taşındığı tankerin havuzu yakıtın kıvamında ve kalitesinde önemli. eğer kiralık tankerlerle veya bir önceki taşımada mazot taşıyan tankerle bir sonraki taşımada benzin taşınırsa bunlar durumu sıkıntıya sokuyor. en büyük tanker filosu petrol ofisine ait fakat onlar da benzin -mazot ayrımı yapmıyor. Şu anda FULL kendi tankerleri ile taşıma yapıyor ve benzinle dizeli ayrı taşıyor. ayrıca bütün benzin istasyonları kendine ait olduğu için dağıtıcı firma karı olan %8i tüketiciye indirin olarak yansıtıyor. ayrıca bir depoda 55 km. daha fazla yol yapıyorum. şu anda 97 oktan 4.22 TL ve çok memnunum. aynı yakıta fazla para vermenin anlamı yok.
Arkadaşlar çok merak ediyorum 97 oktan yerine 95 oktan benzin kullanmanın motora bir zararı olur mu ?
shell kullanıyodum ara sırada po ya gittiğim oluyodu şu sıra full açıldı full 97 kullanıyorum gayt güzel gidio bu aralar :)