Arkadaşlar 2 saat önce fiat müşteri hizmetlerinden aradılar ve sitede belirtilen yetkili servislerde GP araçlara Lpg uygulamasına başlandığını söylediler.Hayırlı uğurlu olsun![]()
bazı yetkili servisler takıyorlar zaten de garanti şartlarından ve fiyatlardan ne haber acaba. eee artık zamanıda gelmişti onca benzin fiyatlarından sonra bi adım atmalarıda lazım. benzinli araç satışı dibe vurmuş diye duymuştum.inşallah işimize yarar bi gelişme olmuştur. hadi hayırlısı bakalım.
Fiyat soran oldu mu hiç??
nasılsa evoya yok![]()
Fiyat Mersin Boranlar Oto dan telefonla sordum 1650 tl taksit war mı bilmiyorum onu da yarın soracam haftaya cumaya da randevu alacam
Walla Konuştuğum yetkili evo ya da uygulanıyor dedi.Hatta siz bayiye gidin eğer takmıyoruz derlerse beniml irtibata geçsinler ben bilgi verir taktırırım dedi.
ne takıyolar acaba.
Arkadaşlar fiat sitesinde değişiklik yaparak tekrardan fiat hizmetler içine koymuş ve punto evo da var bu sefer. İlk yağ değişiminde bende taktıracağım. Lpg de yerinde durmayacak ama benzinden karlı oluruz uzun vadede herhalde.
Link:FIAT - fiat.com.tr
Yılda ortalama 10-12000 yapıyorum ve en az 5 yıl(belki daha fazla) daha aracı kullanacağım. O yüzden yılda kaç km değil aracı ne kadar süre kullanmayı düşündüğünüze bağlı. Tabi 5000 km falan yapıyorsanız değmez. Amorti etmesi çok uzun sürer.
Kitin markası Landi Renzo..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri