aynen katılıyorum
Printable View
Çorum kaloriferi vardı ankarrada araçlarımızda vay be ne guzeldı o zaman....
arkadaşlar öncelikle dizel ve benzinli araçlar arasında ısınma farkı vardır. benzinli araçlar daha çabuk ısınırlar, yanma esnasında daha fazla sıcaklık ortaya çıkar. dizel araçlar böyle değildir.
motorun rolantide soğumasının nedeni ise kaloriferin açık olmasının nedenidir. ayrıca sırf rolantide değil yokuş aşağı ayak gazdan çekilmiş vaziyette, (cute - off açıkken yani) kalorifer açıkken motor hemen soğumaya başlar. çünkü kalorifer radyatörü; ısıtmak için motor soğutma suyunu kullanır, içerisi ısınmaya başlayınca motorda rolantide ya da cute off da iken fazla yakıt yanmadığından ortaya fazla ısı çıkmaz, soğuma meydana gelir.
rolantide kaloriferi sıcak konuma getirin, fan kademesini 4 e getirin 2 dk geçmeden hararet düşmeye başlar.
uzun yoldan gelince, turbonun dinlenmesi esnasında sıcak kaloriferi 4. kademede çalıştırıp motorun biraz soğumasını sağlarım.
arıza falan yok yani :)
Hava soguk halıyle soğuyor
Dizel araçlarda normal arkadaşlar bu durum.
Heleki bide turbo büyükse yüklenmediğiniz sürece sürekli hararet yarı seviyede oluyor :)
Çok ilginç, inşallah karda falan saplanıp kalmayız.mazallah donma tehlikesi var::)
Punto ve evo diesel olan tüm araçlar hareket olmadığı müddetce satlerce çalıştırın hararet oynama ama devirli kullandığınızda hemen yükselmeye başlayacaktır sürekli olarak rölantide beklerseniz yavaş yavaş gözle gözükür bir şekilde hararet düşecektir. bu özellikle bizim diesel araçlarda böyle , yapacak hiç bir şey yok .. puntomu satmamın bir nedenide buydu ben üşüyen bir adamım :) bravoda böyle bir sorun yok motor büyüklüğünden olsa gerek punto gibi geç ısınız hemen soğumuyor bravoda iki gaz verdikten sonra kaloriferi kısık açabiliyorum ve beklediğimde çok ufak düşmeler meydana geliyor yada düşmüyor..