benim aracımda var çok faydası oluyor hem ses izalasyonu hemde çamur toz vs gibi olanaklardan koruyor..
20011 model aracımda kartel muhafazası yok. servis sadece full kidlerde olduğunu söyledi. devamlı asfaltta kullanmadığım için takyırmayı düşünüyorum.
acaba aranızda kartel muhafazası taktıran varmı.??
benim aracımda var çok faydası oluyor hem ses izalasyonu hemde çamur toz vs gibi olanaklardan koruyor..
bende yeni taktırdım ancak her tarafını kapatmıyor. ne için taktırmayı düşünüyorsun?
şimdi ben işim gereği doğru dürüst asfalt yol gören biri değilim, kışın yoğun çamur, yazın ise yoğun toz motoru kaplıyor. hatta bu koşulardan ötürü geçenlerde debriyaj biyası kitleme aşamasına geldi (çamur şanzumana nufus etmiş) bilye değişti. neyse bende adanada yetkili serviste karter muhafazası taktırdım 85 tl tuttu ancak 2 haftadır aracın altını şöyle bir kontrol ediyorum çamur yine motoru kaplamışyani bu sebepten aracın altını tam örtmediğini söylemek istedim. Yani sadece aracın altını sürtme konusunda ortadaki çubuğu korursun bilgin olsun. yani çamura pekte faydası yok...
Forumda bu tarz bi konu olması lazım resimli hemde araştırırsanız bulursunuz bi arkadas taktırmıstı resmini görmüştüm ...
evet o resimi bende gördüm ancak sanki o muhafaza puntonun değilde doblonunkine benziyor çuünkü benim serviste taktırdığım biraz ufak gibi geldi bana yani resme göre.
tabi taktır az da olsa faydası olur. bu arada madem çamura çok giriyorsun sana bir tavsiye nacizane, sol tekere 30 santim yakınlıkta debriyaj havalandırması için açıklık var oradan çamur taprak çakıl gibi materyaller direk şanzumana dolabiliyor benim bu sebepten debriyaj bilyem öldü 250 tl çok dikkatli olmalısın yazık günah yani...
kesinlikle faydası olur diye düşünüyorum taktıran arkadaş pek fazla memnun kalmamış olabilir ama darbenin nerden geleceği belli olmaz bakarsın bi taşı engeller ki o tarafta yağ pompasına falan bir taşın gelmesi çok şeylere mal olabilir..
Konu tayfux tarafından (13/02/2011 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.
plastik yalnız bilginiz olsun orjinal parça sac yapanlar var sanayilerde fakat güvenlik açısından sac önerilmiyor bende taktırmıştım 100 TL. tutmuştu birde ön tarafın altı yere daha çok yakınlaşıyor sürtmelerde artıyor
Ankara'da servise sordum 150 liraya takıyorlarmış, sanayide bi ustada 120 ye takarım dedi aynısını.
95 TL ye işçilik dahil takdırdım. İstanbul yollarını bilen bilir. taktıdıkdan sonra 2 kere altını vurdum sağolsun yollar köstebek yuvası.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri