bende giricek sanmıştım ama mini onaıma gimedi sanırsam benim hasarım daha büyük sizden bende arka çamurluk ve ön teker üstü nde göçük ve çizik var çiziklerimin boyanması gerektinden mini hasar karşılamıyo boya işin içine girince. kasko bozulcak dediler.autoking e gitmiştim. orda mini hasar için anlaşması varmış benim kaskonun. diğerleriiçin yokmuş biz onları da yaparız yüzde 30 cepten ödeyeceğiniz ücretide almayız dediler. ama ben sigortacımı arayıp sorma gereği hissettim. arayınca bana dediki servise getirin çünkü en ufak bi hata yapılırsa garantiden çıkarsınız. bende korkup servise götürdüm. öncehasar tespiti yapıldı. ve eksper tayin edildi. eksper yarın gelicek aracı getirin dediler. sabah 9 da gittik esper rötarlı geldi ama geldi. baktı tespitini yaptı. gitti. servis bana dedi 3 gün sonra gelin hasarları giderelim. bugün götürdüm. perşembe gibi alırsınız dediler. yani 4 seferde halloluyo.ben boya korumada yaptırcam gitmişken. kaskomda senede birkez hakkım varmış. kasko bozuldu işte mecburen ama bana dedilerki kasko bi kez bozulunca daha başka bişey olursa cepten karşılıyosun böyle bişey varmı acaba . saçma bişey ama.