Bende açıkçası işlevini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Ertuğdan başka kullanıpta memnun kalmayan varmı. Yani yorumlara göre nitrojeni yaz aylarında bastırıp kışın oksijen bastırmak daha mantıklı geliyor.
nitrojen basılmış lastiklerin sibop kapakları farklı renktemi ? bu olayı bilen birisi varmı acaba ? bende aracımı yeni aldım sibop kapakları dikatimi çekti, hepsi yeşil, birisiyle ayak üstü konuşmamda aracınızda galiba nitrojen uygulaması var demişti ama şimdi bu konuyu okuyunca merak ettim. gerçekten nitorojen uygulaması varmı yokmu acaba.
Bende açıkçası işlevini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Ertuğdan başka kullanıpta memnun kalmayan varmı. Yani yorumlara göre nitrojeni yaz aylarında bastırıp kışın oksijen bastırmak daha mantıklı geliyor.
ben devamlı kullanıyorum.. lastigin ömrü uzar.. lastikde hava azalması çok az olur. kaucuk azot gazı tepkimesi varmış dedilerdi.. özellikle yumuşak lastiklerde fazlasıyla tavsiye ederim..
yeşil araç kapakları lastikçiler arasında bir sembol özelliği taşıyor ve lastiklerinizde nitrojen gazı dolu olduğunu ifade ediyor. ayrıca nitrojen gazı uygulanacak lastiklerin sibopları de çelik sibopla değiştiriliyor.
izmir içinde 5-7,5 TL/lastik olarak nitrojen dolumu yapılabiliyor. Haftasonu aldığım lastiklerime ben de nitrojen gazı doldurttum. zamanla avantajlarını dezavantajlarını göreceğiz. balçova kipa karşısındaki Muzaffer Ticaret'i tavsiye edebilirim. Bridgestone bayisidir aynı zamanda.
teşekkürler, yeşil sibab kapağının ne olduğunu öğrenmiş olduk![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri