aman abi ne cezası ne trafiği. Yangın tüpü taşınmazmı? yapmayın gözünüzü seveyim. Arabanız gözünüzün önünde ufacık kaçak yüüznden yanabilr ve sağınızda solunuzda durdurduğunuz araçlarda çıkmayan yangın tüplerinin sizin aracınızda da olmaması durumu o an sizi kahreder. Ne yazıkki çoğu şöför bu durumu gözardı ediyor. Salı gecesi 03:00 gibi izmitten istanbula dönerken yol kenarında yanmış bir kartal vardı. Durup indim hemen. Yardım etmekiçin ama geç kalmıştık. Şükür kimseye bişiy olmamıştı ama abide sağolsun ne bir reflektör ne sağlık seti ne yangın tüpü olduğu için herekeyi geçtikten sonra nuh çimentonun oradaki virajın dibinde kapkaranlık yolda hurda şekilde sağ şeridi kaplamıştı abi ve çolğu çocuğuyla hurda arabanın etrafında onları farketmeden üstlerinden geçebilecek bir kamyon ihtimalini zorluyo gibiydiler. Vel hasıl hemen üçgen reflektörü bi 50 mt. geriye koydum ailesini arabadan uzaklaştırdım arabayı iki 3 kişi kenara alıp şanseseri gelen bir polise bırakarak uzaklaştım. Vel hasıl arkadaşlar trafik terörden daha büyük bir düşmanımız. Teröre verdiğimiz canların 10 larca katı her gün yollarda veriliyor. Lütfen tüm trafik ekipmanlarımnızı tamamlayalım. Hatta fazladan ekipman alalım ki yanımıza diğer araçların problemlerinde de yardımcı olabilelim. Lütfen yazımı dikkate alın. (Bagajdaki eşyaları sabitlemek için bagaj fileleri satılıyor. 15 YTL falan. Aksesuvarcılarda ve bauhauslarda var.Tavsiye ederim)