Sağolun arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Bugün niyetlendim lenso-a'yı takmaya, ama dün satılmış, ben de 5-lenso-b ya da 4-pdw üzerine yoğunlaştım, önümüzdeki hafta içine kaldı.
ayrıca tft hafif ondan daha cok yanayım
Sağolun arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Bugün niyetlendim lenso-a'yı takmaya, ama dün satılmış, ben de 5-lenso-b ya da 4-pdw üzerine yoğunlaştım, önümüzdeki hafta içine kaldı.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
hayırlısı olsun...
TSİ Jetta.
Ee hadi artık . Gelsin artık şu jantlar. Merakla beklliyorum KIRMIZI'yı![]()
Bugün akşam halloldu arkadaşlar lastik ve jant olayı. Şimdilik bu kalitesiz fotolarla idare edin, daha sonra güzel çekimler gelecek.
Şimdilik pasak ve leylek stayla![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
yayla beraber daha güzel olucaktır abi kazasız belasız kullan
kazasız belasız ım hakkaten tahminimden fazla yakıştı yaylarla bomba olucak...![]()
Güle güle kullan kardeş. Karaca'ya gittin sende sanırım. Yakında forum jantçısı ilan edeceğiz kendilerini![]()
![]()
çok güzel olmuş tahminden de güzel.
güle güle döndür![]()
bi de ssw yi deneseydin üzerinde görmek adına. hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
OOoo şekil yapmışsınn Hayırlı Olsun..![]()
şimdi birde yay lazım![]()
Gün ışığı stili
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
güzel olmuş
kazasız belasız iyi günlerde kullan kardeşim
ama yay takmak hem farz hem sünnet olmuş![]()
aynı yerden taktırmısız karaca oto fotum jantcısı oldu bıle artıkk![]()
Captaİn Jack Sparrow
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ilk fotoya baktım bi yıkatsaydın arkadaş arabayı dicektimki yıkatmışsın zatenhakkaten bu kadar yakışacağını tahmin etmiyordum hemen yay takalım yoksa forumda taşlıcaklar seni haberin olsun
![]()
jantlar yakısmıs araca ,suan orjınal yaylarmı war aracda orji yay warsa bile cok asırı leylek deıl arac...
Hadi Abisi .)
Harika olmuş güle güle kullan kardeş yaylardan sonra bakmaya doyamazsın artık![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri