Benimki 40.000de kacirmaya basladi taktik bronz balatayi omurluk oldu![]()
arkadaşlar çok acil cevap verirseniz sevinirim!!!
arcım 2006 model ve 100000 km de hiç baskı balata değişmedim vites geçişlerinde özellikle geri vitese takarken cart lama yapıyo ve hayriyetten city fonksiyonunda arıza var. servise götürdüm aracı baskı balata değişmeli dediler ve hayriyettende direksiyonun elektrik motorunun arızalı olduğunu söylediler ve bu arıza üretim hatasından kaynaklı olup kronikmiş 2006 modellerde çok sık rastlanan bi durummuş. bana baskı balata için 550tl direksiyon içöinde 850 tl(%50 sini fiat karşılamış olmasına rağmen) çok falza geldi. sanayiye götürdüm aracı söktüler baskı balatayı değişçekken volantın yanık ve salıncaklarında gidik olduğunu söyledi usta. açıkçası güvenmiyorum. arabada yokuşta geri kaçma filan olmuyo bazı arkadaşların dediği gibi ilginç seslerde gelmiyo ne tavsiye edersiniz??????
Benimki 40.000de kacirmaya basladi taktik bronz balatayi omurluk oldu![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
40000 km bakımları için bugün gittim aynen benim baskı balatalarda da sorun olduğunu söyledi arkadaşlar. 40.000 km bakımı ile beraber baskı balata değişim ücretinin yaklaşık 1200 TL civarında olacağı bilgisini de aldım. Biraz yüksek bir rakam değil mi ?
Bu arada geri vites problemi kronik sorunlar arasına girecek cinsten..
benimde 1. vites ve geri vites gajlamalar başladı, 71 bindeyim, a bi gitcez artık![]()
90lık dualogic vites olanlar için elimde baskı balata ve rulman var sıfır.orjinal italyan serviste 800 liraya sadece parçayı alabiliyorsunuz isteyene yardımcı olurum![]()
Herkese selamlar. Kavaklıdere servise debriyaj seti degisimi icin az once fiyat sordum, 590 TL dediler. Ankara için alternatif çözüm önerisi sunacak arkadasimiz var midir?
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
Debriyaj işi çok sakat gibime geliyor,heryere güvenilmez....
bişey sormak istiyorum. vites değiştirirken şanzuman kolu kendini çok kasıyor. bunun balatayla alakası varmıdır? kalkışta ya da çekişte dikkatimi çeken bi sıkıntı yaşamadım ancak arabam 120bin km de daha önce debriyaj balatası değiştimi bilmiyorum.
Benimde 130.000 oldu hala değiştirmedim ama zamanı geldi çekiş düştü eskisi gibi değil geçişler de öyle. 5e atarken cam aralıksa sesini duyuyorum resmen dişlilerin![]()
slm aracım 93 binde hiç bir sorun yok viteslere şıkır şıkır giriyor maşallah
daha bu salı değiştirdim...baskı balatamı 120 TL baskı balata ( opar -valeo ) ve yağa (castrol) verdim...bunun yanında birde işçilik verdim...Özel serviste yaptırdım...araba bi farklı oldu....çekiş arttı ve şuan daha sessiz çalışıyor...
he balata kokması baskı balata olmaz firen balataları kontrol yap kaldır 4 tekeri çevir normal dönuyorsa baskı balatadan koku dersin ançak baskı balata batanaj yapdırmadığın süreçe zorlamassan kokmaz.
titreme motor kulakları olur özellikle altdaki hem motoru hem sanzumanı tutan takoz yıpranır ama hiç kimse buna bakmaz motor ölü derler viçdanı olmayanlar vicdanlılar 0/0 yüze 2 dir anlayan anlamıştır tüketiçiler keklenmeyin
1.3 putoların motorları bakarsanız yağına suyuna zorlamassan hareret yaptırmassan acemiye vermessen motor ömrü 500.000 veya 750.000 km gider sıfır yapdırırsın motor tam ölmeden açtırmayın buda 100 km 1 lt yağ yakarsa sabahları zor çalışırsa zaman şartlarını göz önünde bulundurun soğuk havalarda değil
titreme benim basımdan geçti fiyat servisine götürdüm motor ölü enjektörler değiseçek dediler dısarda özel servise götürdüm aynı dedi tamirçiye götürdüm aynı dediler ama benim kafama yatmıyordu sorun birden ortaya çıktı araçıma titizlikle bakıyordu son tesadüf köhne bir yerde tamiri gördüm bir baktırayım dedim ve tamirçi inçeledi aradı ve altdaki takozu buldu bende gördüm yıpranmış değistirdim araçım sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oldu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri