Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 21 ile 38 arası

Konu: Debriyaj Değişimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Çağatay Koçak
    fawori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 221

ben kasımda aldım sorun çıktı baskı balatayı değiştirdim ama tanıdıktı orjinal parça + işçilik 275 TL tutmuştu bende aracım düz vites 90 Hp servislere yaptırma hoca 600-700 patlatırlar sana benim usta da debriyajı nazik kullen len bidaki sefere volant da gider dedi nolur dedim nolcak dedi işte onu 800-900 Tl gibi fiyatı var dedi şok olmuştum kim bilir servisler onu ne kadara yapar.

ALİ EMRE EKİM
    aeengineer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar çok acil cevap verirseniz sevinirim!!!

arcım 2006 model ve 100000 km de hiç baskı balata değişmedim vites geçişlerinde özellikle geri vitese takarken cart lama yapıyo ve hayriyetten city fonksiyonunda arıza var. servise götürdüm aracı baskı balata değişmeli dediler ve hayriyettende direksiyonun elektrik motorunun arızalı olduğunu söylediler ve bu arıza üretim hatasından kaynaklı olup kronikmiş 2006 modellerde çok sık rastlanan bi durummuş. bana baskı balata için 550tl direksiyon içöinde 850 tl(%50 sini fiat karşılamış olmasına rağmen) çok falza geldi. sanayiye götürdüm aracı söktüler baskı balatayı değişçekken volantın yanık ve salıncaklarında gidik olduğunu söyledi usta. açıkçası güvenmiyorum. arabada yokuşta geri kaçma filan olmuyo bazı arkadaşların dediği gibi ilginç seslerde gelmiyo ne tavsiye edersiniz??????

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı aeengineer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar çok acil cevap verirseniz sevinirim!!!

arcım 2006 model ve 100000 km de hiç baskı balata değişmedim vites geçişlerinde özellikle geri vitese takarken cart lama yapıyo ve hayriyetten city fonksiyonunda arıza var. servise götürdüm aracı baskı balata değişmeli dediler ve hayriyettende direksiyonun elektrik motorunun arızalı olduğunu söylediler ve bu arıza üretim hatasından kaynaklı olup kronikmiş 2006 modellerde çok sık rastlanan bi durummuş. bana baskı balata için 550tl direksiyon içöinde 850 tl(%50 sini fiat karşılamış olmasına rağmen) çok falza geldi. sanayiye götürdüm aracı söktüler baskı balatayı değişçekken volantın yanık ve salıncaklarında gidik olduğunu söyledi usta. açıkçası güvenmiyorum. arabada yokuşta geri kaçma filan olmuyo bazı arkadaşların dediği gibi ilginç seslerde gelmiyo ne tavsiye edersiniz??????
    İstanbulda güzel bir ustaya götürün gösterin güvendiğiniz birisi..servis konusunda arkadaşlar istanbulda hangi servisin iyi olduğunu daha iyi bilirler küçükyalı birmot falan güzel diyorlar ama..

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Benimki 40.000de kacirmaya basladi taktik bronz balatayi omurluk oldu
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimki 40.000de kacirmaya basladi taktik bronz balatayi omurluk oldu
    bronz balata nedir ve kaça yaptırdın acaba???

Erdinch -
    Erdinch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

40000 km bakımları için bugün gittim aynen benim baskı balatalarda da sorun olduğunu söyledi arkadaşlar. 40.000 km bakımı ile beraber baskı balata değişim ücretinin yaklaşık 1200 TL civarında olacağı bilgisini de aldım. Biraz yüksek bir rakam değil mi ?

Bu arada geri vites problemi kronik sorunlar arasına girecek cinsten..

AKİF CEYLANER
    #radyasyon alanı# macsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 284

benimde 1. vites ve geri vites gajlamalar başladı, 71 bindeyim, a bi gitcez artık

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

90lık dualogic vites olanlar için elimde baskı balata ve rulman var sıfır.orjinal italyan serviste 800 liraya sadece parçayı alabiliyorsunuz isteyene yardımcı olurum

_ _
    Muhendis06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 215

Herkese selamlar. Kavaklıdere servise debriyaj seti degisimi icin az once fiyat sordum, 590 TL dediler. Ankara için alternatif çözüm önerisi sunacak arkadasimiz var midir?
    1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km

emin tahir
    emin tahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 26

Debriyaj işi çok sakat gibime geliyor,heryere güvenilmez....

Emr Gnc
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. emrgnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 217

bişey sormak istiyorum. vites değiştirirken şanzuman kolu kendini çok kasıyor. bunun balatayla alakası varmıdır? kalkışta ya da çekişte dikkatimi çeken bi sıkıntı yaşamadım ancak arabam 120bin km de daha önce debriyaj balatası değiştimi bilmiyorum.

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Benimde 130.000 oldu hala değiştirmedim ama zamanı geldi çekiş düştü eskisi gibi değil geçişler de öyle. 5e atarken cam aralıksa sesini duyuyorum resmen dişlilerin

savaş kabal
    sagitta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 67

slm aracım 93 binde hiç bir sorun yok viteslere şıkır şıkır giriyor maşallah

murat gümüşlü
    gousto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 49

daha bu salı değiştirdim...baskı balatamı 120 TL baskı balata ( opar -valeo ) ve yağa (castrol) verdim...bunun yanında birde işçilik verdim...Özel serviste yaptırdım...araba bi farklı oldu....çekiş arttı ve şuan daha sessiz çalışıyor...

Hüseyin YILMAZ
    koyumavi123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

he balata kokması baskı balata olmaz firen balataları kontrol yap kaldır 4 tekeri çevir normal dönuyorsa baskı balatadan koku dersin ançak baskı balata batanaj yapdırmadığın süreçe zorlamassan kokmaz.

Hüseyin YILMAZ
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Granit Gri

titreme motor kulakları olur özellikle altdaki hem motoru hem sanzumanı tutan takoz yıpranır ama hiç kimse buna bakmaz motor ölü derler viçdanı olmayanlar vicdanlılar 0/0 yüze 2 dir anlayan anlamıştır tüketiçiler keklenmeyin

Hüseyin YILMAZ
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Granit Gri

1.3 putoların motorları bakarsanız yağına suyuna zorlamassan hareret yaptırmassan acemiye vermessen motor ömrü 500.000 veya 750.000 km gider sıfır yapdırırsın motor tam ölmeden açtırmayın buda 100 km 1 lt yağ yakarsa sabahları zor çalışırsa zaman şartlarını göz önünde bulundurun soğuk havalarda değil

Hüseyin YILMAZ
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Granit Gri

titreme benim basımdan geçti fiyat servisine götürdüm motor ölü enjektörler değiseçek dediler dısarda özel servise götürdüm aynı dedi tamirçiye götürdüm aynı dediler ama benim kafama yatmıyordu sorun birden ortaya çıktı araçıma titizlikle bakıyordu son tesadüf köhne bir yerde tamiri gördüm bir baktırayım dedim ve tamirçi inçeledi aradı ve altdaki takozu buldu bende gördüm yıpranmış değistirdim araçım sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oldu

Sayfa 2/2 İlkİlk 12