hocam bence doğru olabilir bende bir haftada 670 km yapmıştım arabayı ilkkez alınca insanın dolaşası geliyor![]()
ARKADAŞLAR ARABAYI ALALI 3 HAFTA OLDU ŞU ANDA KM 750KM GÖSTERİYOR AMA BEN 750 KM YAPMADIM SANKİ Bİ AYARSILIK VARMIŞ GİBİ :jawdown: SİZCE SORUN OLABİLİRMİ ? :naughty:
CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER :sofeer:
hocam bence doğru olabilir bende bir haftada 670 km yapmıştım arabayı ilkkez alınca insanın dolaşası geliyor![]()
Açıkçası 3 haftada 750 km haftada 250 kmye o da günde 35.71 km ye denk gelir.
İstanbulda olduğunuzu göönünde bulundurursak ve mesafelerin baya uzak olduğu bu metropolümüzde bu gayet normal sayılacak bir km.Birde bunun üstüyeni arabanın verdiği gezme isteğini ekleyince km saatinizin normal çalıtğın kabullenmek kalıyor.
Ayrıca aracınızı otoparka anahtarı ile bırakıyorsanız görevlinin içindeki GP ile gezme arzusunu körüklemiş ve km yi arttırmasına yardımcı olmusunuzdur.
Dip Not: Forum içerisinde büyükharf kullanmak bağırmak anlamı taşıdığından mesajlarınızı lütfen küçük harf ile yazınız.:ok:
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
bende hafta sonu binmek için almıştım ama 10 bini geçti. bende anlamadım. bende var ayarsızlık heralde. arabada bişey oalcağını zannetmiyorum
photoshop soranlar oluyor.....
bende de ayarsızlık war galiba
günde 20 km yaparım diye almıştım ama ortalamam 80 i gösteriyor
şaka bi yana, kilometre saatinin doğru çalışıp çalışmadığını anlamak için mesafesinden emin olduğun bir yere giderken km ye bak. biz buradan yorum yapamayız doğru yanlış diye![]()
bende de böyle bir hissiyat var...anlamadan 11000 oldu çokmu yazıyo napiyo
Aracı teslim aldığında km sıfır mıydı?
5 hafta oldu 2900 km.hesap tutmuyor. Sanırım ilk günleirn hatırına abartıyoruz Bende bukadar beklemiyordum.çoğu hafta sonu zaten işe giderken servile gidiyorum. Oluyor işte.
sevgili arkadaşım aldığın araçın kullanımında şöförüfazla yormadığı için aldığın yollar seni pek yormuyor ola bilir buda araçla daha çok dolaşma isteği uyandırıyor insanda bir de işin içine gp nin albenisi girdimi insanlar dönüp dönüp ona baktımı adam istesede yerinde duramıyor ve sonuçta ben bu km yi nasıl yaptım çıkıyor.merak edilecek birşey yok çoğumuz bu duyguyu yaşadık sanırımkm doğru göşteriyor da biz yerimizde duramıyoruz
Aracı ilk aldığında km göstergen büyük ihtimalle "0" değildir.Gemiye binme,gemiden inme,test sürüşleri derken biraz yol yapıyor araç;ama bu senin durum anlamadan olmuş galiba.Senin elinde olan bir şey değil.Araç gezdiğini hissettirmiyor da o yüzden.
![]()
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
ark lar aynı şeyi bende dusunyrm bi ayarsızlık var sanki arabayı alalı 4 hafta oldu 1200 km gosteri
bazi yollarda km kontrol tabelalari oluyor , ben onlara göre kontrol ettim gayet güzel doğru gösteriyor.
benim aracta 31 bini geçti 10 ayda nasil oldu bende anlamiyorum![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
1 mayıs 2006 trafiğe çıkış..şu anda 11800 km.de yani ayda 1000 km. günde 33 km. yapmışım..bence gayet normal.
abi bu ne tuhaf bişey valla hiç bişey anlamadım yaws![]()
26.06.2006 2.300 km deyim bencede bi sorun yok
+belki lastik değiştirdiysen km sayacında bi sapma olabilir fakat o da %0.2 civarı filan oluyo ortalama bu kadar etkilemez bence..
Konu SteinGP tarafından (27/04/2007 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme yapıldı
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
aralıktan bugüne 11300 olmuş. Galiba eve hiç çıkmadık biz....:araba-suren:
10.000 küsür 1 senede benzinli birde siz hesap edin ne kadar para yatırmışım :p
7 ay oldu su an 9000 km'deyim. gezdiriyor kerata gp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri