20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Navigasyon

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #11
    Mustafa Özkan
    Moosty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/04/2009
    Yaş
    47
    Mesajlar
    641
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    26 TZ 691
    Edilen teşekkür: 361

    Standart

    Navigasyon cihazlarının hepsi Çin malı. Piranha zaten sadece Türkiyede olan bir marka.

    Bendeki Navking 300 ve Piranha nın 3.4 lük modeli arasındaki tek fark plastik dış kap. cihazın kendine ait menüleri vs. aynı.

    Eğer bilgisayara veya elektronik eşyalarla yakından ilgileniyorsanız GittiGidiyor gibi bir yerden daha ucuza alacağınız cihaza da istediğiniz gibi program yükleyip internetten bir şekilde güncellemesini bulabilirsiniz.

    Donanım tarafı hemen hemen hepsinde birbirine yakın özellikler gösteriyor.

    Yok hayır ben uğraşmak istemiyorum derseniz Piranha'nın fiyatları uygun.

    Eğer ne olur ne olmaz, cihazım arıza yaparsa teknik desteği iyi olsun, adamlar ilgilensin derseniz bildiğim kadarıyla müşteri desteği en iyi olan Next.

    Ben zamanında MediaMarket den Navking 300 almıştım. Hala kullanıyorum, ama IGO8 yükledim.

    Sonrasında başka yerlerden daha ucuza markasız cihazlar alıp arkadaşlarıma ucuza GPS ayarladım.

    GPS konusunda da şunu düşünüyorum, 5 inch den daha büyük ekranlara gerek yok. 3.4 inch de çok küçük kalıyor ama iş görüyor.

    Bence navigasyon cihazı her araba için şart, alın torpido gözünde dursun.

    Geri görüş kamerası, DivX oynatma, bluetooth, oyun, radyo vericisi, televizyon alıcısı vs. özellikleri olanlar var.

    Bir kere, aynı anda hem film izleyip hem de navigasyon programını kullanma imkanınız yok.

    Bir çok cihaz navigasyon yazılımı ile aynı anda müzikçaların çalışmasını bile desteklemiyor. Eğer navigasyon programınız IGO Primo ise bu program müzik de çalabiliyor.

    Bluetooth lu bir cihaz, bir akrabam için aldım ayarlarını yaptım haftasonu kargoya verip göndereceğim. Onu da denedim sadece telefon araç kiti olarak kullanılabiliyor. Ses gecikmeli gidiyor, yankı problemi var ve cihazın kendi üzerindeki mikrofon çok hassas değil cihazın üzerine eğilerek konuşmak gerekiyor.

    Radyo vericisi de var ama şehiriçi kullanımda çok parazitli. Asla AUX girişinden yapılan bağlantının kalitesini veremiyor.

    Özetle benim kişisel görüşüm. 150 liradan fazla para vermeyin. Çok fazla özellik aramayın, Üzerinde IGO8 veya IGO Primo yazılımı olsun yeter. Ama mutlaka navigasyon cihazı alın, nasıl kullanılacağını bilirseniz kendini amorti eden bir alet.

    3 - 4 ayda bir güncelleme çıkar onu kontrol edin.

    Forum Navigation gibi siteler var, oradan hız kamerası bilgileri bulup indirirseniz hız kameralarının ve sık kullanılan radar noktalarının yerlerini size bildirir ki kendini amorti ettiren en önemli özelliği de o.

  2. Bu mesajı için 3 kişi Moosty'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Evo navigasyon
    Engin_T tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 21
    Son Mesaj: 12/11/2011, 22:17
  2. tom tom navigasyon
    iris19 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 12/11/2011, 01:57
  3. Navigasyon ile mp3
    Bluenipper tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 16/10/2010, 01:15
  4. Navigasyon ?
    mesut eyvaz tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 26/09/2010, 15:21

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Navigasyon Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com