çok geçmiş olsun.valla bende sizin yerınizde olsam benımde moralim bozulur.ama yınede can sıkmamak lazım.eğer çok fazla ezik yoksa dokundurtmayın derim.ama sizi çok rahatsız edıyorsa kaskoyu bozdurmadan yaptırmanızı tavsıye ederım
ben arabamı daha dün aldım sıfır araba .ve otoparka girerken dar girmişim ve kapıyı çizdirdim bide ezikler var hafif . bu çizikler için servise mi gitmek gerek ben ilçede ikamet ettiğimden ile gitmem lazım ilimiz ordu bu kolay işler için gerek var mı acaba .dediler ki kendi servisi dışında başka servise götrmeyin şimdi ben kaskomumu bozdurcam cila falan pahalı gibi sanki 2 çizik için pasta cila denen şeyi mi yaptımak lazım oda baya bi pahalı sıfır araba ya moralim fazlasıyla bozuk acemide sayılırım .yardımcı olursanız sevinirim
çok geçmiş olsun.valla bende sizin yerınizde olsam benımde moralim bozulur.ama yınede can sıkmamak lazım.eğer çok fazla ezik yoksa dokundurtmayın derim.ama sizi çok rahatsız edıyorsa kaskoyu bozdurmadan yaptırmanızı tavsıye ederım
kaskoda 1000 liraya kadar olan hasarlar için hasarsızlığı bozmama klozu varsa onu kullanın...
sanırım var böyle bir mini hasar denen bi olay ama daha dünkü arabayı nasılçizdin diyecekler oda varbirde çamurlukta az ezik var napsambilemedim arabayı satın alırken kesinlikle kendi servisine getirin dediler ama servis taaa orduda yani 50 km falan ordu sanırsam bide mesaideyim falan herhangi tamirciye gigtsem sıkıntı olurmuki hasar küçük deniiliyor ama
bence en iyisi servis.
eyvah desenize ordu yapcaz bide müdürden izin alsak
böyle sürekli çizik göçük olursa yandık valla o hasar olayıda yetişmez böyle giderse birde bugün git yarın gel derlerse o bi işkence bunları hiç hesap etmemiştim araç alırken ben .fıatın servisleri nasıl acaba . bu kadaını heSAP ETSEM ALMAZDIM BU KADAR MORAL BOZACAĞIMI BİLSEM ALLAH KORUSUN büyük bişey olsa naparım bilmiyorum inş ta öğrenmeyizhiçbirimizde .ama böyle giderse soğurum ben .hala kafamı toparlayamadım .
bence bu kadar stres yapmanıza gerek yok.bakın işte size uzun yol tecrubesi.eğer boşa gitmek istemıyorum dıyorsanız bence telefonla randevu alıp öyle gidin
kesinlikle boşuna gitmek istemiyorum. çalışıyorum çünkü.bu çizikte canımı sıkıcak gibi. ben en iyisi önce kaskoyu arayım.sonra servisi. servis çok masraf çıkarırsa kaskoyu bozdurcaz çare yok...
yalnız renk farkı oluyo söliyim..
TSİ Jetta.
işte bundan korkuyordum
Bence acemiyseniz biraz çizikler biriksin toplu yaptırın derim
İşin şakası bir yana ben alalı 2 ay oldu aracımı ve şimdiden sağ tarafta çok küçük bir göçük var sanırım biri dirsek falan atmış göçertmişgördükçe canım sıkılıyor ama birşey yaptırmayacağım...
Sizde alışın , allah göstermesin ama başka bir sıkıntı daha olursa o zaman götürün çünkü acemilikte küçük vukaatlar olur.
allah daha beterinden korusun diyorum.
ama bi türlüde aklımdan çıkmıyor işte .anneme de söyleyemedim napsam bilmiyorum acemiyim evet sıfır araba alırsan olacağı bu .tedirgin kullandım korktum bu oldu
öncelikle geçmiş olsun. araç sıfır olduğu için canınız yanar biraz ama zamanla geçer. hasarsız kazasız araç yok gibidir. bu şimdi olmasa 1 ay sonra olmadı, 1 yıl sonra erinde gecinde olacak bişey.siz hatasız dahi olsanız gelir biri çarpar ya da çizer, dolu yağar,ya da yol bozuktur çukura taşa çarparsınız.
önemli olan canınıza ya da başka insanlara zarar gelmiycek şekilde kurallara uygun sürmek.
sorununun çözümü en yakın serviste. önce durumu anlatıp randevu alın. acemiyseniz bilen bir arkadaşınızla gidin
geçmiş olsun. hocam çok büyük bi ihtimal kaskonuz bozulmaz. endişelenmeyin. önce kaskonuzu arayın. onlar size kesin durumu bildirir.
tşk ederim kafamı bi toplim aricam servisi inş çözülür
geçmiş olsun için cız etti valla![]()
geçmiş olsun. hellediir merak etmeyin. Eminim mini hasarı olan bir poliçeniz vardır.Oto king falan var ordu'da, sorun yok hallederler.Hasarsızlığınız da bozulmaz. Müdür de izin versin ne var yani. Olmaz sa forum olarak baskı yaparız kendisine. 10.000 kişi kadar varız.
bence sigortacınız arayın o sizi yönlendirecektir.
canınızı sıkmayın.
Eğer poliçenizde mini hasar teminatı varsa oto king anlaşmalı alın size adres telefon.
AUTO KING - Ordu/Giresun
Adres :Karapınar Mahallesi. 2. Sanayi Stitesi 7. Blok No: 17/19 Ordu
Tel : (0452)233 16 06 pbx Fax : (0452) 233 25 07
E-Posta : autoking-ordu@autoking.org
Konu gurik tarafından (16/01/2011 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.
Gezgin Gp.
autoking fıatın servisimi kaskonun mu acaba fiattan başka servse gidilebiliyormu .
kaskonun anlaşmalı servisidir. ancak poliçenizde bu teminat (mini hasar onarım) varsa kullanabilirsiniz.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri