valla ben 7.6 lt ortalamayla geziyorum 6.5 la şehir içi gezende gördüm..500-600 yapması lazım tam depoyla en az
su an deponun 4 de 3 ü dolu gözüküyor yol bilgisyarında menzile bakıyorum
240 km yazıyor... bu cok az bi mesafe değilmidir yahu![]()
ortalama şehir içi tüketim 8.5 lerde olduğu söyleniyor ama ben 13.5 in altına düştüğünü görmedim dur kalklar cok etkili oluyor farkındayım bunun ama yinede full depo ile bu araçın şehir dışında ne kadar yol gidebileceğini gerçekten merak ediyorum...
herşeyden çok memnunum ama aracın biraz fazla yaktığını düşünüyorum bu veriler normal midir biraz düşündürücü geliyor bana açıkcası şehir içi 13.2 yahucok değil mi ? bu arada 14 binde araç 10 bin servisinede girmiş...
valla ben 7.6 lt ortalamayla geziyorum 6.5 la şehir içi gezende gördüm..500-600 yapması lazım tam depoyla en az
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
13.5 de iyimiş yaa...
Ben şehiriçi 350 km zor yapıyorum dolu depoyla. Uzun yolda da 550 km falan yapıyorum 1 depoyla. Kullanım zevki tartışılmaz ama ben artık bu benzin işinden gıcık almaya başladım iyice. Hele de 4 tl sınırına dayandıktan sonra.
ben, T-jet imle daha 8.1 in altına düşemedim ama karışıkta tabi.(LPG için görüşmelerim devam ediyor)6.5 son derece abartı bence.ha bu arada son bir haber:TPAO müdürü, tüketimin üretimden fazla olmasından dolayı akaryakıta zammın yolda olduğunu belirtti.
şehiriçi sakin kullanımla 400-ila 500 civarı gidebilen var
şehirler arası sakin kullanım 600 km
ama işi performanslı kullanıma dökersek
şehiriçi 350 şehirlerarası 450 depo tamtakır geçmiş olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
sizin tjetin yol bilgisayarı doğru gösteriyor demekki)
ender rastlanan bir durum
----
Ertuğ şehir içi 6.5 la gezen şu yeni benzine protesto yapan vardı. Arabaya atı bağlamış öyle geziyor. onun gibi bişeymi yapmış![]()
hem daha pahalıya dolcak depo hemde daha çabuk biticek allah sabır versin kullananlara...
Benzinli ve turbolu modellerde LPG sorunsuz oluyor mu ki?
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
motoruna göre değişir.
buyrun buda örneği+ aracım 155+hp
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
tjetlerde sıkıntı yok gönül rahatlığıyla takabilirsiniz.
sanırım devirli kullanmıyorsunuz fazla ondan bu değerlere düşüyor... bu hafta kibar kullanmayı denemeyi düşünüyorum bakalım o zmn ne olcak ortalama tüketim![]()
punto evo 1,3 dizel , şehir içi 950 km gidiyor full depo.
hadi be.... şehir içi 950 km...ortalama yakıtı depo kapasitesinin paydası yaparsak cıkan sonucuda 100 ıle carparsak cıkıyor o sonuc... yanı 100 km sehır ıcı 4.75 lt dımı.....zor be o iş... gosterge ıle hesaplayınca belkı olur ama her sabah sogukta kalk gıt dur kalk , 5 km den fazla gıtme, GITMEZ ARKADAS GITMEZ 950 KM SEHIR ICI...ARABAMIZDAN SOGUYORUZ SAYENIZDE...
![]()
Kim ne derse desin benzinli araç dur kalklarda şehir içinde çok fazla yakıyor. Hele İstanbul gibi cm cm ilerlenen bir şehirde yaşıyorsanız o fabrika verileri alt üst ve tepetaklak oluyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri