Trajikomik bir olay
Bende sevgilime evlenme teklifi yaparken pırlanta yüzük almayı planlıyordum ama vazgeçmek en hayırlısı herhalde
Allah korusun benim camı çizse bişeyde diyemem başlıyor hemen ağlamaya
eşinize pırlanta yüzük almayı değil ama arabayı vermemeyi düşünün derim
kaskonuzun bitimine 1 ay kala ön camınızı taş ile kırın..
sonra kaskonuzdan değiştirin..
böylelikle bir sonraki dönem cam kırılmasından etkilenmemiş olursunuz..
zaten bu kaskonun size tanıdığı bir hak..
en mantıklı çözüm bana göre bu..
ben de değiştirdim ne bir sızdırmazlık ne bir hava girme olayı filan yaşamadım..
geçmiş olsun..
Trajikomik bir olay
Bende sevgilime evlenme teklifi yaparken pırlanta yüzük almayı planlıyordum ama vazgeçmek en hayırlısı herhalde
Allah korusun benim camı çizse bişeyde diyemem başlıyor hemen ağlamaya
kardes gecmiş olsun da aman diyim yenge forumu okur ondan sonrada canına okur) dikkatliyaz istersen
abicim eğer imkanın ve polisaj makinen varsa, camdaki çizikler de çatlak seviyesinde değilse sana 1-2 tavsiyem olacak...
Hadim Boya | AutoGlym Trkiye Genel Distribtr
Hadim Boya | AutoGlym Trkiye Genel Distribtr
cam için pasta ve cila içerden uygulaması baya zor olacaktır ama kendin çözebilirsin diye düşünüyorum. hatta ürünleri al gel ankaraya ben halledeyim dicem ama![]()
Vay be nasıl olabiliyor boyle derin çizik çok geçmiş olsun eşimde bir kere camı siliyim demeye varmadan yok dur fanı acıyorum dedim allahtan
Neyse ben eşime karşı önlem alacam artık![]()
geçmiş olsun hocam![]()
pırlanta yüzük almamak için bir bahanem daha oldu![]()
alsan dert almasan dert![]()
TSİ Jetta.
o camı çizecek bi hanım bulamadımkeşke kafama göre 10 kaplan gücünde bi hanım olsada o camı içerden patlatsa
))
Mustafa çok geçmiş olsun. Bence hata birazcık ta sende. Arabayı kendin sahiplendiğin için eşinizde pek önem vermemiş ve maalesef sonuç ortada.
Bende yüzük takıyorum ancak bir şey olacak korkusuyla (Hem yüzüğe, hem arabaya) asla bu hareketi yapmıyorum. O nedenle arabanın ikinize ait olduğunu vurgulayın ki, yenge de arabayı sahiplensin ve ileride benzer bir olay daha olmasın.![]()
![]()
Bizim sattığımız bir ürün bu Serkan ancak o derin çizikleri halleder mi bilemiyorum. Genelde ince çizikleri, silecek izleri vb. yok etmede kullanılıyor.
Yine de denemekte fayda var. Autoking'e göre de oldukça ekonomik olacağı kesin.
kardeş sen yengenin kesin canını sıkmışsın iyi düşün, bu kazara ile olmuşa benzemiyoro yüzük o çizikleri yapana kadar çıkan sesi hayal ettigimde tüylerim diken diken oluyor..
öncelikle geçmiş olsun...aslında şu an için gözünüze batıyor ama böyle bırakırsanız inanın 3 ay sonra umrunuzda bile olmayacak....yaptırırsanızda 300 TL ye mal olacak....umarım eşiniz sonsuza kadar mutluluk içinde yüzüğünü kullanmaya devam eder....
çok küçük şeyler bunlar...takılmaya değmez...
mutluluklar dilerim![]()
![]()
![]()
Çok geçmiş olsun...
böyle komik ve acı bir durum olamaz yaahahahaa
şimdi bide kızdın mı konu ummadığın yerlerede gider ,3 kuruşluk cam için yaptığın işe bak, cam benden daha mı değerli, bütün keyfimi altüst ettin, çek sağa inicem bensen ve arabana mutluluklar dilerim... vs
![]()
öncelikle geçmiş olsun. Büyük marketlerde cam çiziklerini gidermek için satılan tüpler var ama derdinize ilaç olur mu bilmiyorum. Ben saatlerimde vs kullanmıştım. faydalı da olmuştu.
öncelikle geçmiş olsun.... çizik öyle giderilecek gibi görünmüyor ama umarım sıkıntı çıkarmadan giderilir...
ayrıca teşekkür ederizbenim gibi henüz pırlanta almayan beylere referans oldu bu durum
![]()
Konu PeterPAN tarafından (14/01/2011 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri