Sayfa 12/27 İlkİlk ... 8910111213141516 ... SonSon
539 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: Hız sabitleyici sonradan takılabiliyormuş!!!

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı bs8870 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba benim punto evom vardı sattım şimdi bravo aldım ama üyeliğimi bırakmam.! Benim araç 2011 model aracı ikinci el aldığım için hız sabitleme,yağmur sensörü far sensörü yoktu,daha önce puntoda olduğu için neden bravodada olmasın diye kafayı taktım.kendim elektronikçiyim aynen sizin yukarıda bahsettiğiniz ingiltere fiatform sitesini taradım ve sorunumu çözdüm. Fabrika motor kontroldan direksiyon kapak altına kadar hız sabitlemenin kablosunu çekmiş,şemasını buldum ve kol almadan önce ucları birleştirdim ve çalıştığını gördüm.) süper oldu badi compterden bağımsız çalıştı ve kolu aldık taktık çok güzel oldu,üst kapağıda orjinal aldım oda çok iyi entegre oldu ve şimdiye kadar sorun çıkmadı! Gelelim yağmur sensörüne,fabrika tavan lambasının arkasına kadar kabloyu çekmiş,çıkma sesörle denedik yağmur sensörü çalıştı ön camı değiştirdim,sensörü aldık taktık oldu,ama badiden far sensörü menüsü kapalı olunca far sensörü çaşmadı,bende devreyi kendim yaptım sisteme uyarladım aynen orjinal oldu ve benim diyen usta asla anlamaz kablosunu orjinal ekipmanlar kullanarak yaptım tünel altından geçerken hemen yanıyor çıkınca birkaç saniye sonra sönüyor,sinyal kolu ve far sensörü kolunu komple değiştirdiğimizden dolayı far kolu auto konumu var bende o devreyi kullandım olay bitti. Bugünde ispanyadan navigasyonlu cd mp3 player getirdim ve taktım adamlar aşmış ya yıllar önce fiat navigasyonlu teyip üretmiş ama bizim burada yok hayırlısı olsun,geçende alarm aldım taktım süper oldu unutmada puntolara cenmax al922 ve 942b modelleri oluyor hem sinyal artı hem park artı açma kapama atrı kullanınca bady uyumlu olması şart sistem can bus data ile devamlı kontrol edilince aşırı akım çekince araç elektrik üniteleri bady ağrıza lambası yakıp o yolu hizmete kapatıyor,fiat bu aşmış. Gelelim sizin sorununuza grante puntolarda hız sabitleme olmayan modellerde motor kontrol devresinden iç kabine beştane kablo çekmelisiniz ve bunuda şemaya göre dikkatlı şekilde yapmalısınız yoksa beyin yanar,firen ve debriyaj müşürleride üzerinde olacak bir ihtimal orjinal takılı olmalı, evolarda hız sabitleme olmayan modellerde muhakkak kablo çekilidir, bende merak ediyorum ama evo olsada söksek direksiyon alt ve üst bagalitini sökün ve üst sol tarafta beyaz ucu boşta sökük soket varsa al sana hız sabitleme patladı gitti anklarada olan arkdaşlar hemen kavaklıdere fiat servisine gitsin servis sahibi müslüm bey var dört dörtlük bir arkadaş hertürlü sorunu çözer ve indirimde yapar kolu taktırın,yanı sıra serviste yasin usta var arkadaşlığına diyecek yok süper insan her hatayı çözer ve size yardımcı olur, şu yukarıdaki fotoğraf alfanın ve punto ile alakası yok,alfa stilio lancia ve bravo hız sabitleme kolu aynı hemen hemen her parçası aynı ama punto kolu sadece puntoya olur ince ve yuvarlak bir koli, sorusu olan arkadaşlar her konuda yazıp arıyabilir 05059014444 kenan punto bravo yardımcı olurum. Elimde bravo hız sabitleme kolu,iç tavan aynası,sade sinyal ünitesi ve alt bagalit var ihtiyaç olan arkadaş varsa ulaşsın.
    hocam ankarada sizinle görüşme gibi olanağımız olabilir mi

KENAN TAŞKIN
    bs8870 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870
    Edilen teşekkür: 6

Tabiki olur,telefon yazdım haberleşelim.

Orhun Küpeli
    deor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 11

Kenan abi ben dediğin gibi direksiyonu söktüm ve altında boşta beyaz soket var fakat ben istanbuldayım kolu alsam kendim halledebilirmiyim?

ömer bedir
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. omer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 767

Alıntı omer06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gplere olmuyor 2010 veya 2011 farketmiyor sorun çıkıyormuş
    haberiniz olsun
    takılamıyor

KENAN TAŞKIN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870

Orhun kardeş ewet tam sözünü ettiğimiz soket beyaz beşli Ama şöyle birşey yap istanbuldaki fiat servislerini ara ve ellerinde varsa fiyat al ve kaça biter onu araştır,keşke ankarada olsaydın tanıdık vardı uygun alırdık,çıkmaya yönelme,genellikle hava yastığının göbeği dönük oluyor,oda ağrıza lambasını yakar. hem servisten alacağın parçanında garantisi var.
    Konu bs8870 tarafından (24/05/2011 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.

Orhun Küpeli
    deor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 11

Yarın ilk iş servise gideceğim teşekkürler.

KENAN TAŞKIN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870

yukarıdaki bravo hız sabitleme kol soketi ve karşılığı. diğer resimdekide punto serisinin...
    Konu bs8870 tarafından (24/05/2011 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.

KENAN TAŞKIN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870

Arkadaşlar şimdiden kolay gelsin yardımcı olacağım konular varsa elimden geleni yaparım.

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

bravo ve gp sistem aynı bady compiterde işlem yapılmıyor dacece ecudan kablo çekiliyor ama 2010 ve sonrasında kablo hazır kompile kolda olay bitiyor yarın bu konu hakkında detaylı bilgi veririm...
    Ben demistim yazilimlik bir olay yok, kolu takin gitsin. Ben de kablo tesisati hazir degil, gerci ust kapagi sokmemistim. Bir de onu sokup bakayim

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Kenan arkadasim gp Hiz sabitleyicili kol grubunun sifirini nasiltemin ederim? Yurtdisi baglantilariniz saglam mi?

Bu tesisat bende kesinlikle olmali, sonucta GP nin en donanimli modeli+dualogic

KENAN TAŞKIN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870

En garantili servisten almak, ellerinde yoksa siparişle gelir. Sizin gp motor kontrol ünitesinden muhakkak kablo çekmek ister,size motor kontrolun ve hız sabitlemeninde şeması birde iyi bir elektronikçi lazım.
    Ben genellikle aracıma parçaları italyadan getirtiyorum navigasyonlu teyibi,lastik basınç sensörünü park sensörünü dışardan getirttim,biraz gümrükte sorun oldu ama oda para ile çözüldü.
    Yurt dışı ndan criuse kol getirtmek sorun olur,birtane parçacıda gördüm 150euro kargosu falan buradaki fiyatı bulur,eğer kolu bulamazsan tel ile görüşelim.
    05059014444
    eğer orjinallığa meraklı arkadaşlarım varsa elimde punto ön ve arka park sensörü var ön ve arka ayrı kutu ve iki cihazda ikişer sensör bulunuyor boşa aracınızı delmeyin ürün orjinal fiat parçasıdır.
    Konu bs8870 tarafından (26/05/2011 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hasan *
    Elektronik Otomasyon asukasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 195

En garantili servisten almak, ellerinde yoksa siparişle gelir. Sizin gp motor kontrol ünitesinden muhakkak kablo çekmek ister,size motor kontrolun ve hız sabitlemeninde şeması birde iyi bir elektronikçi lazım.
    Ben genellikle aracıma parçaları italyadan getirtiyorum navigasyonlu teyibi,lastik basınç sensörünü park sensörünü dışardan getirttim,biraz gümrükte sorun oldu ama oda para ile çözüldü.
    Yurt dışı ndan criuse kol getirtmek sorun olur,birtane parçacıda gördüm 150euro kargosu falan buradaki fiyatı bulur,eğer kolu bulamazsan tel ile görüşelim.
    05059014444
    eğer orjinallığa meraklı arkadaşlarım varsa elimde punto ön ve arka park sensörü var ön ve arka ayrı kutu ve iki cihazda ikişer sensör bulunuyor boşa aracınızı delmeyin ürün orjinal fiat parçasıdır.
    merhaba, park sensörleri hakkında fiyat bilgisi verebilirmisiniz ?

AYDIN GÜR
    gemlikli_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 288

kenan aydınlatıcı bilgi için teşekkur ederim 2007 gp dnymik modeli+dualogic tesisat varmıdır fikrinizi alayım-sertaç a yok yazmıssınız ama birde ben sorayım tesisatın olma ihtimalı varmı bizim araclarda

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

gp lerde kablo yok yazmışsınız 2011 model benimki fakat yinede yoktur diye tahmin ediyorum. Bu ecu'dan kablo çekme işlemi için istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı? tahminen 350-400 tl'ye mal olacak bir işlem gibi duruyor.

MERT GÜNDOĞDU
    mg3009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    59 YZ 644
    Edilen teşekkür: 1

iyiki hortlatmisim konuyu
    kenan beyin yaptgni bilioduk fakat bizim GP lerde nasil olacak arastirmamiz gerek.
    Istanbulda 3-5 kisi topluca yaptirirsak belki yapan yer indirimde yapabilir.ben yaptirmak icin arastiracagm.italyanca bilsek kesin italyadan bilgi bulurduk ama malesef
    neyse ne yapablecegmizi ogrenen olursa haberdar etsin arkadaslar

murat yaşar
    muratyasar56 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar merhaba benim punto evom vardı sattım şimdi bravo aldım ama üyeliğimi bırakmam.! Benim araç 2011 model aracı ikinci el aldığım için hız sabitleme,yağmur sensörü far sensörü yoktu,daha önce puntoda olduğu için neden bravodada olmasın diye kafayı taktım.kendim elektronikçiyim aynen sizin yukarıda bahsettiğiniz ingiltere fiatform sitesini taradım ve sorunumu çözdüm. Fabrika motor kontroldan direksiyon kapak altına kadar hız sabitlemenin kablosunu çekmiş,şemasını buldum ve kol almadan önce ucları birleştirdim ve çalıştığını gördüm.) süper oldu badi compterden bağımsız çalıştı ve kolu aldık taktık çok güzel oldu,üst kapağıda orjinal aldım oda çok iyi entegre oldu ve şimdiye kadar sorun çıkmadı! Gelelim yağmur sensörüne,fabrika tavan lambasının arkasına kadar kabloyu çekmiş,çıkma sesörle denedik yağmur sensörü çalıştı ön camı değiştirdim,sensörü aldık taktık oldu,ama badiden far sensörü menüsü kapalı olunca far sensörü çaşmadı,bende devreyi kendim yaptım sisteme uyarladım aynen orjinal oldu ve benim diyen usta asla anlamaz kablosunu orjinal ekipmanlar kullanarak yaptım tünel altından geçerken hemen yanıyor çıkınca birkaç saniye sonra sönüyor,sinyal kolu ve far sensörü kolunu komple değiştirdiğimizden dolayı far kolu auto konumu var bende o devreyi kullandım olay bitti. Bugünde ispanyadan navigasyonlu cd mp3 player getirdim ve taktım adamlar aşmış ya yıllar önce fiat navigasyonlu teyip üretmiş ama bizim burada yok hayırlısı olsun,geçende alarm aldım taktım süper oldu unutmada puntolara cenmax al922 ve 942b modelleri oluyor hem sinyal artı hem park artı açma kapama atrı kullanınca bady uyumlu olması şart sistem can bus data ile devamlı kontrol edilince aşırı akım çekince araç elektrik üniteleri bady ağrıza lambası yakıp o yolu hizmete kapatıyor,fiat bu aşmış. Gelelim sizin sorununuza grante puntolarda hız sabitleme olmayan modellerde motor kontrol devresinden iç kabine beştane kablo çekmelisiniz ve bunuda şemaya göre dikkatlı şekilde yapmalısınız yoksa beyin yanar,firen ve debriyaj müşürleride üzerinde olacak bir ihtimal orjinal takılı olmalı, evolarda hız sabitleme olmayan modellerde muhakkak kablo çekilidir, bende merak ediyorum ama evo olsada söksek direksiyon alt ve üst bagalitini sökün ve üst sol tarafta beyaz ucu boşta sökük soket varsa al sana hız sabitleme patladı gitti anklarada olan arkdaşlar hemen kavaklıdere fiat servisine gitsin servis sahibi müslüm bey var dört dörtlük bir arkadaş hertürlü sorunu çözer ve indirimde yapar kolu taktırın,yanı sıra serviste yasin usta var arkadaşlığına diyecek yok süper insan her hatayı çözer ve size yardımcı olur, şu yukarıdaki fotoğraf alfanın ve punto ile alakası yok,alfa stilio lancia ve bravo hız sabitleme kolu aynı hemen hemen her parçası aynı ama punto kolu sadece puntoya olur ince ve yuvarlak bir koli, sorusu olan arkadaşlar her konuda yazıp arıyabilir 05059014444 kenan punto bravo yardımcı olurum. Elimde bravo hız sabitleme kolu,iç tavan aynası,sade sinyal ünitesi ve alt bagalit var ihtiyaç olan arkadaş varsa ulaşsın.
    Orjinal navigasyonlu mp3 player ı kaç liraya getirttiniz benimde 2008 bravo 1.6 dynamic aracım var bizde getirtebilirmiyiz

KENAN TAŞKIN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870

Orjinal navigasyon 1500 tl buldu ben ikinci el aldım ispanyadan geldi sistem blue&me ile uyum sağlamadı aracın şemasını inceledim kablolarda değişiklik yapmalıyım dataların yeri değişecek ama bazı işlemler için code bekliyorum daha sonrada navigasyon kurulumu yapacağım cd de 50 euro
    bizim burada gümrük uğraştırıyor üzerine ruhsat olması, trt bandrolu ve getirdiğim ürün hakkında bilgileri yok,internetten model hakkında bilgi aradılar oda bulamadılar kafalarına göre fiyatlandırdılar, neyseki sonunda zorda olda ürünümü aldım,navigasyonu var,kapanmazsa telefon özelliği var,araç durum bilgisini hızını gösteriyor güzel alet. Yurt dışından getirtmek sorunlu oluyor.

KENAN TAŞKIN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870

Hasan kardeş sensörlere 200 tl istiyorum faturası ve aldığım fiyat belli,puntoma almıştım ama bravo denk gelince takmadım satmaya karar verdim. Orjinal punto ve lancia modelleri için...aldığım fiyatın belgeside var.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

2si 200 ise fiyat çok uygun

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

KENAN TAŞKIN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BS8870

Fiyat olarak çok istemiyorum elimde faturasıda var sadece aracını seven arkadaşa gitsin ewet ikisi için istediğim fiyat sadece ön ve arka tamponlara ikişer delik açıyoruz.

Sayfa 12/27 İlkİlk ... 8910111213141516 ... SonSon