Tabiki olur,telefon yazdım haberleşelim.
Tabiki olur,telefon yazdım haberleşelim.
Kenan abi ben dediğin gibi direksiyonu söktüm ve altında boşta beyaz soket var fakat ben istanbuldayım kolu alsam kendim halledebilirmiyim?
Orhun kardeş ewet tam sözünü ettiğimiz soket beyaz beşliAma şöyle birşey yap istanbuldaki fiat servislerini ara ve ellerinde varsa fiyat al ve kaça biter onu araştır,keşke ankarada olsaydın tanıdık vardı uygun alırdık,çıkmaya yönelme,genellikle hava yastığının göbeği dönük oluyor,oda ağrıza lambasını yakar. hem servisten alacağın parçanında garantisi var.
Konu bs8870 tarafından (24/05/2011 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
Yarın ilk iş servise gideceğim teşekkürler.
yukarıdaki bravo hız sabitleme kol soketi ve karşılığı. diğer resimdekide punto serisinin...
Konu bs8870 tarafından (24/05/2011 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar şimdiden kolay gelsin yardımcı olacağım konular varsa elimden geleni yaparım.
Kenan arkadasim gp Hiz sabitleyicili kol grubunun sifirini nasiltemin ederim? Yurtdisi baglantilariniz saglam mi?
Bu tesisat bende kesinlikle olmali, sonucta GP nin en donanimli modeli+dualogic
En garantili servisten almak, ellerinde yoksa siparişle gelir. Sizin gp motor kontrol ünitesinden muhakkak kablo çekmek ister,size motor kontrolun ve hız sabitlemeninde şeması birde iyi bir elektronikçi lazım.
Ben genellikle aracıma parçaları italyadan getirtiyorum navigasyonlu teyibi,lastik basınç sensörünü park sensörünü dışardan getirttim,biraz gümrükte sorun oldu ama oda para ile çözüldü.
Yurt dışı ndan criuse kol getirtmek sorun olur,birtane parçacıda gördüm 150euro kargosu falan buradaki fiyatı bulur,eğer kolu bulamazsan tel ile görüşelim.
05059014444
eğer orjinallığa meraklı arkadaşlarım varsa elimde punto ön ve arka park sensörü var ön ve arka ayrı kutu ve iki cihazda ikişer sensör bulunuyor boşa aracınızı delmeyin ürün orjinal fiat parçasıdır.
Konu bs8870 tarafından (26/05/2011 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
kenan aydınlatıcı bilgi için teşekkur ederim 2007 gp dnymik modeli+dualogic tesisat varmıdır fikrinizi alayım-sertaç a yok yazmıssınız ama birde ben sorayım tesisatın olma ihtimalı varmı bizim araclarda
gp lerde kablo yok yazmışsınız 2011 model benimki fakat yinede yoktur diye tahmin ediyorum. Bu ecu'dan kablo çekme işlemi için istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı? tahminen 350-400 tl'ye mal olacak bir işlem gibi duruyor.
iyiki hortlatmisim konuyu
kenan beyin yaptgni bilioduk fakat bizim GP lerde nasil olacak arastirmamiz gerek.
Istanbulda 3-5 kisi topluca yaptirirsak belki yapan yer indirimde yapabilir.ben yaptirmak icin arastiracagm.italyanca bilsek kesin italyadan bilgi bulurduk ama malesef
neyse ne yapablecegmizi ogrenen olursa haberdar etsin arkadaslar
Orjinal navigasyon 1500 tl buldu ben ikinci el aldım ispanyadan geldi sistem blue&me ile uyum sağlamadı aracın şemasını inceledim kablolarda değişiklik yapmalıyım dataların yeri değişecek ama bazı işlemler için code bekliyorum daha sonrada navigasyon kurulumu yapacağım cd de 50 euro
bizim burada gümrük uğraştırıyor üzerine ruhsat olması, trt bandrolu ve getirdiğim ürün hakkında bilgileri yok,internetten model hakkında bilgi aradılar oda bulamadılar kafalarına göre fiyatlandırdılar, neyseki sonunda zorda olda ürünümü aldım,navigasyonu var,kapanmazsa telefon özelliği var,araç durum bilgisini hızını gösteriyor güzel alet. Yurt dışından getirtmek sorunlu oluyor.
Hasan kardeş sensörlere 200 tl istiyorum faturası ve aldığım fiyat belli,puntoma almıştım ama bravo denk gelince takmadım satmaya karar verdim. Orjinal punto ve lancia modelleri için...aldığım fiyatın belgeside var.
2si 200 ise fiyat çok uygun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Fiyat olarak çok istemiyorum elimde faturasıda var sadece aracını seven arkadaşa gitsin ewet ikisi için istediğim fiyat sadece ön ve arka tamponlara ikişer delik açıyoruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri