Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel işte 6.cıyı yazınca iyice pekiştirmiş olursun

onuda şöyle söyleyim eper kataloğunda aynı donanıma sahip işletim sistemleri farklı olan modeller için ayrı kodlar var fakat cc için öyle bir ayrım söz konusu değil yani meretin içinde var muhtemelen.

ozzy arkadaşımız daha o derslere gelmemiştir kalkülüs larla cebelleşiyordur

ertuğ, abisi kurufasulye zannetin sen t-jeti, farklı dediysek o kadar gizemli değil sadece kabloların renkleri farklıydı.
abicim
emotion ların yazılımında bir ihtimal CC için gerekli yapılandırma söz konusu olduğunu okudum ing forumlarında Ozzy de Müslüm abiye sorduğunda aynı cevabı vermiş.

kısacası yazılım gerekecek ve o yazılımı bulmak sorun.

ealern de low ve high versiyon olarak ayrılmış araba. high versiyonun Tr ye gelenlerinde CC için gerekli kablo tesisatı mevcut değil. kabloyu geçtim ben evo nun sinyal ünitesini alıp takacaktım ama yazılım konusunda sıkıntı çıkınca bıraktım bu işi. Ben Müslüm abiden umut beklemiştim yazılım konusunda ama oda yapacak birşey yok dedi.
ealern olmadan da kablo tesisatını çekmek zor çünkü body computerin giriş yerlerini bulmak gerek.

Kısacası TR ye gelen araçların yazılımı ile bu iş yaş. belki tofaş la iletişime geçip gerekli yazılım bulunabilir ya da CC li satılan ülkelerden bu yazılım bulunabilir.
yapılmaz diye birşey yok, sadece gerekli imkanlar lazım.

yada en temizi satıp bravo almak.