fullpetten dün aldım 50 tl lik bayağı doldu vallayarım deponun altında ki cizgide idi.2 gün sadece sokak arasında kullanıldı 1. ve 2. vites kullndık nerdeyse 200 km yaptık( neden sokak arası demeyin iş gereği
)
Valla çok zor bi ortalama tutturdum. klasik ve hafif müzik dinlemekten midem bulandı artık.sakin gitmeye çalışıyorum.boş yolda 80 civarı sabit hızda gitmek yoruyo insanı.biraz daha kassam daha iyi sonuçlar yapabilirim. rekorum 5.1. Ama ben rekor kırdıkça zam yapıyolarbende bıraktım artık.
Boş yolda da 80 le gıdılmıyo yaa.Kamyoncular tırcılar bıle solluyoo bı zman sonra sıkılıyo ınsann basıyooo.secımlere dogru ucuzlar ama akaryakıt gorursun bakk.bıde her sene kısın zam gelıyoo yaza doğru ucuzluyoo.gercı bende lpg var ama.2 lıradan 2300 e cıktıı az zam gelmedı yanıı.
yakıtı boşverin arkadaşlar...dün opet*ten mazot alırken pompacı arkadaş (komşum) opet kartta puanın var ise deterjan almamı önerdi...baktık 15 tl birikmiş ve 29 paket tanesi 600 gr(yaklaşık 18 kg) ariel automat alabileceğimi belirtti kasadaki eleman...ayak üstü hesap kitap içişleriyle istişare derken kabul ettim...bugünde merak ettim markette fiyatlara bir bakayım dedim 6 kg aynı marka 18 tl...haberiniz olsun...bu promosyon işi sona eriyor galiba değerlendirin derim...yoksa 15 tl*ye yaklaşık 4,5 lt mazotla yetinecektik mesela...
![]()
Shell GTL iyi gider ama çabuk yanar. Daha az km gidiyor.
Diğerleri birbirinden pekte farklı değil. Ben bu aralar oyuncak araba için Shell' den alıyorum.
Kafama o aralar ne eserse oradan yakıt alıyorum.
forever po wmax
opete kıyasla daha çok km ve daha iyi çekişi var, sağlam bir istasyondan 1 depo alıp denemenizi tavsiye ederim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri