kesinlikle servis garantiye hiç bir problem çıkarmadan değiştiriyorlar
Arkadaşlar,araçta kullanılan ses sistemi ve kolonlar,standartında bulunmasına rağmen,gerçekten çok iyi :ok: .Ancak benim küçük bir sorunum var.Örneğin ses seviyesi 10-12 olduğu halde aracın sol bölümünden yani ön kapıdan veya ortadan veya arka kapıdan(tam çözemedim) kolon bass vururken titreme sesi geliyor.Acaba kolonlarla ilgili bir şey mi yoksa kullanılan plastik malzemelerin bağlantılarıyla alakalı bir şey mi bu?Yani titreme sesi nereden geliyor olabilir?Aslında dinlediğim şarkılar da remix tarzı şeyler olduğundan yüksek bass lı şarkılar.Ayrıca bu sadece sol tarafta oluyor.Sağ tarafta kesinlikle hiçbir şey yok.Başka da hiçbir problemim yok çok şükür,bunu da problemden saymıyorum zaten.
Araç canavar gibi...
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
kesinlikle servis garantiye hiç bir problem çıkarmadan değiştiriyorlar
Sağol arkadaşım;ancak sorun ne sence?Kolonlar mı?
evet bende de oluyor ...geçen focusta arakdaş dedi heemen buldum...tavan daki döeşemeden geliyordu...kendi aracımdakini bulmadım zaman yok...
ya arkadaşlar gerçekten bende de buna benzer bir problem var..bass derecesini ne kadar azaltırsam azaltıyım yada equalizer ayarlarıyla oynasam bile müziğin sesini açtığımda alet aşırı bass vurmaya devam ediyor gıcık oluyorum...yani bir bakıma ne kadar uğraşırsam uğraşıyım müzik seti yine bass özelliğini öne çıkarıyor tizler ve diğer tınılar geri planda kalıyor..çok iyi bir kulağım vardır o yüzden sinir oldum bir türlü halledemiyorum![]()
Anlamadım aracında Woofer mı var? Yoksa standart ses sistemi mi? Bende kutu Woofer var ben de bi cızırtı alıyorum iç aydınlatma lambasından ama çok yüksek seslerde.
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Kulağımı ön kolona dayıyorum,bir de arka kolona dayıyorum sanki aynı ses geliyor.Aynı titreme sesi aracın dışına çıktığımda,kapılar ve camlar kapalıyken,çok az da olsa yine geliyor.Eğer kolondaysa mesele önemli değil;ama döşemeyle ilgili bir şeyse aracın orjinalliğini bozmak istemem yani serviste ellettirmem aracı.
Aracımda standart ses donanımı var ve standart ses donanımında da zaten önlerde woofer var yanlış bilmiyorsam.
..tüm parçlarda mı yapıyor...??
tüm parçalarda yapıyor...equalizzer ayarlarını değiştiriyorum tiz ve bass dereceleriyle oynuyorum cd de radyoda ayrı parçalarda falan farketmiyo kereta sürekli bass vuruyor..rahatsız edici derecede olmasa bile sanki diğer tınılar arka planda ve bass ön olanda devamlı..![]()
Tamam üstad ben de öyle yaparım...Yeter ki sorunlu bölgeyi bir bulalım...
ali kardeş sağolasın ilgine teşekkür ederim bi deneyelim bakalım dediklerini yapıcam bir ara...olmazsa dediğin gibi bir bahane bulur gösteririz..eywallah
Acaba diyorum kolon çerçevesi veya onun yakınlarında bir şeyler mi titriyor?
Kolon patlaklığı gibi bir şeyler olabilir mi?Ses seviyesini 15 in üzerine hiç çıkarmadım ama...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri