Alıntı Quik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başlarda LPG ye çok sıcak bakmıyorum dizel araç düşündüğüm için, ama sonradan benzinli bir araç aldım ve LPG taktirmak istiyorum, bu arifedeyken böyle bir konunun açılması beni mutlu etti, hiç olmazsa biraz takip eder tartışmaları ve yorumları dinler, bende ona göre karar vermeye çalışırım teşekkürler...
LPG, artık bu benzin fiyatları ile çekici oluyor.

Dizel araç gayet mantıklı görünüyor. Avantajları var. Ama dezavantajları da var. Bakım ve tamir masrafı biraz daha fazla. Alırken de bir miktar fazla ödüyorsunuz.

LPG piyasasında çok sayıda marka var şu anda. Çeşitli fiyat ve kalitelerde. Bunların arasında pazar payı kapmak için fiyatını indirmiş gayet kaliteli ürünlerde var. Bunların dışında ise kalite parası ile orantılı tabii bir anlamda.

Umarım fiyatı indirimli ve kendisi kaliteli bir ürün kullanır ve rahat edersiniz. Ben bu şi yaptığım için doğrudan şu markayı takın diyemem Fakat şunu söyleyebilirim; Tanınmış ve kaliteli olduğu düşünülen markalar, zamanla kar marjlarını yükseltmek için, orjinal parçalar yerine fason yerli üretim parçalar kullanabiliyorlar. Tavsiyem farklı ürünleri gözünüzle görüp karar vermeniz. Kaliteyi, lpg den anlamasanız bile gözünüzle farkedersiniz.