Eleştiri:
Arkadaşım 2007 polo'sunu 32 bin liraya satarken ben 2012 model punto mu 32-33 bine satmam/satmak zorunda kalmam. Geri kalanı 10 numara araç.
Eleştiri:
Arkadaşım 2007 polo'sunu 32 bin liraya satarken ben 2012 model punto mu 32-33 bine satmam/satmak zorunda kalmam. Geri kalanı 10 numara araç.
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
Merhaba arkadaşlar , 2009 model aracım 167,000 Km ulaştı. Ben 150,000 Km de aldım aracı. Son 3 aydır tümseklerde ve engebeli taşlı yollarda giderken aracın ön tarafından çın çın sesler geliyor yani motordan gelmediğine eminim. Bir kaç kişiye sordum amortisörlerden geldiğini söylediler ama sanmıyorum. Birde aracı aldığımdan beri detay bakım yaptırmadım yağ su filtre balata fren telleri akü haricinde ekstra zincir motor bakımı yaptırmadım. İlk kez Uzun yola çıkacağım yarın acaba nasıl bir bakım gerekir. Tecrübelerinizi bekliyorum. Hayırlı günler.
İbrahim bey,peki enson nezaman 10bin bakımı yapıldı.
Ses için aracı lifte kaldırıldığında heryerini iyice kontrol ettiriniz. illaki gevşeme yapmış biryerler olur . Hiç gitmemiş iseniz bir rot-balans ön düzene götürün.
Lastik havaların kontrol ediniz.
Mazot olarak kaliteli ve güvenilir yerden kullanınız.
Dizel aracım da yağ değişimini 7-8bini geçirmeden yaptırırım sizede tavsiye ederim, hemde sizin yüksek km. Eğer triger zincir değişimi yakın zamanda düşünüyor iseniz yağ değişimini aynı anda yapmak maliyet açısından iyi olur.
Vaktiniz varsa bir egr temizliği yaptırınız.
Isterseniz Würth enjektör temizleyici atın motor uzun yolda temizlik yapsın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri