Merhaba arkadaşlar,
Bence araçlar değil FIAT Genel Merkezin eleştirilmesi gerekir.Araçlarımızda mutlaka ufak tefek sorunlar olabilir öenmli olan servisin ve genel merkezin bu sorunlara nasıl yaklaştığı nasıl çözüm bulduğu gibi konulara daha da önemle eleştirilmeli.
En son yaşadığım arka stop buğu sorunu için beni genel merkezden arayan yetkili kişi ile sanırım yarım saat konuştuk fakat karşı taraf sadece zırvalamaktan ileri gidemeyip halen bizleri saf birşeyden anlamayan insanlar olarak görüp direk kandırarak mantıksız cevaplar vermekten ileri gitmiyor ve konuşmanın sonunda beni arayan yetkiliye şunu söyledim''YANİ SİZ BU ARACI YA BÖYLE KULLANACAKSINIZ YADA SATACAKSINIZ DİYORSUNUZ ÖYLE Mİ?'' dedim verdiği cevap ''KİBARCA ÖYLE DEMEK İSTİYORUZ BEYFENDİ'' dedi.Bu sözden sonra daha ne beklersiniz ki bende aynen öyle yaptım aracımı sattım artık puntom yok.Bu durumu genelmerkeze ilettiğimde bu sebeplerden dolayı aracımı sattım birlikte kutlayalım müşterileri nasılda markanızdan soğutuyorsunuz dediğimde birkaç gün sonra arayan bayanın dai umrunda değildi bu olanlar o sadece aramış olmak için aramıştı.Bence en büyük sorun GENEL MERKEZ ve bazı Genel Merkez ayarındaki Yetkili Servisler.