Alıntı demirhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar kapı falan halledilir bunlar sorun değil yaww... şu ön takımı bi türlü düzeltemediler deliricem sizler heralde artık kanıksadınız ön takımı pek şikayet duymuyorum beni inanılmaz rahatsız ediyo arabanın direksiyon kutusundan gelen ses tamamen kronik çünkü kuru direksiyon denilen sistem yani hidrolik falan değil o yizden saga sola dönüşlerde girilen çukurlarda sanki arabanın altında teker yerine tank paleti varmış gibi sesler çıkıyo ben bu konudan şikayetçiyim ve servisler ne yapsalar halledemiyolar çünkü halladeilebilecek bir şey yok mal bu....gp gibi güzel bir arabanın butip basit sıkıntılar yüzünden problemli bir araba olması çok can sıkıcı keşke tofaş bir iyileştirme gibi bir çalışma yapsada parası neyse biz versek de araçlarımızı wv kullananlar gibi rahat kullansak servislere duyurulur...........
Aracın direksiyon sisteminden nasıl ses geliyor anlamadım. Kuuru dediğin Elektro-Hidrolik Direksiyon sistemidir ve sessiz çalışıyor. Çukurlarda gelen ses tamamen süspansiyon sisteminden kayanklı bir sestir bu halledilmez normal şartlarda...ama senin aracında gelen tank paleti varmış gibi sesler aracında bir sorun olduğu gösteriyor halletttir bence. eğer benim dediğim şey yanlış ise gelen seslerin kaynağı süspansiyon değilde direksiyon ise ben o sesle yaşamaya razıyım sonuçta traktör direksiyonu gibi volkswagen kullanacağıma sesli city modlu grande kullanmayı tercih ederim.