Alıntı yakupca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konuyu biraz dağıtım ilk açılan konuya geri dönmek istiyorum. yani puntoda kı klasık sorunlar.
benim ve çevremdeki birçok puntocunun sorunu city motoru. şimdilik bi problem yok ama olmama ihtimali çok az. kimden duysam ya direksiyon bi tarafa çekiyor yada kitleniyor veya direksiyondan çevirme anın da gürültü geliyor ve pat diye yol bilgisayarına steerinf fail hatası oda eşittir city motoru.

asıl sıkıntı motorun serviste çok pahalı olması yaklaşık 1300 ytl. e be kardeşim bu araca bu özelliği koymuşsunuz. ve aracınızda kı en çok problem yaşana bir parçayı neden bu kadar pahalıya satıyorsunuz olacak iş değil.ayıptır günahtır. o zaman bu özelliği iptal edin ve üretmeyn. kimseyide mağdur etmeyin. aynı teknolojıyı kullanan bir çok firma var. kimsenin aracından kolay kolay böyle bir arıza duymadım tabi çevremdekilerden.
fiat bence arabasının arkasında durmalı. ve gerekli önlemi almalı.
Ben ilk bindim arabaya city fonkisyonu açıktı biraz sürdüm bu kadar yumuşak direksiyon mu olur dedim kapattım ve o gün bugündür açmıyorum. Bence direksiyon gayet normal sert değil gereksiz bir fonksiyon bana göre hiç koyulmasına bile gerek yok.