Ewet o yönü çok kötü, geçen bende dik yokuşta kalkarken arabayı iyice bağırtmadan kalkamadım, kalktıktan sonrada 2. vites de çkamadım. Daha doğrusu çıkmadı. Hep birinci viteste....Birde el freni 3 kez servise götürdüğüm halde hala tam tutmadığı için bayağ sıkıntı çekiyorum.
Milletine sahip çık; Başka Türkiye yok !!!:super:
İşin kötüsü tam da bizim evin önü yokuş, Orada da çalışılmaz ki. Komşulara rezil olmak var işin içinde)
ben de başta debriyaja tam alışamamıştım ama şu an iyi. güvenlik paketinin de en güzel yanı hillholder. ben de olmadığından eksikliğini çok hissediyorum. çok çabuk geri kaçıyo. bazı ışıkları da özelliklemi yokuş yukarı koyuyolar bilmiyom ama sinir oluyorum öyle yerlerde
Fiat Türkiye'de Hill Holder için tüm modellerde standart diyor. Güvenlik paketi ile ilgili herhangi bir bilgi de bulamadım henüz. Bilgisi olan var mı acaba ?
Hill Holder için şunu demiş, " 1.4 starjet 16v 95 hp ve 1.3 Multijet 16v 90 hp motorlarındaki versiyonlarda standart sunulmaktadır "
GÜNCEL Sorun mu dediniz hehe
Bende çok var
1)-Direksiyondan gelen tık tık ses
2)-Kapının ordaki direklerden gelen gıcırtılar
3)-Arkadan her cukurda gelen tangırtı
4)-Park sensörleri düşüyor tamponun içinde şuan 2 si
5)-Silecek suyu cama değilde sileceklere geliyor.
6)-Radyo kanalları değiştirirken 2 şer 2 şer atlıyor
7)-Viteste iken gazı bırakınca kasılma gibi bişey veya geri giderken hoplama yapıyor araç
8)-Araç sola çekiyor .Rot balas bozuk değil.
9)-Gösterge paneli tıkırtısı
10)-Kapı koruma çıtaları yok neden(ben olmayan bir araba daha görmedim)
11)-Sol kapının ordaki direkten gelen zırıltı(içine sinek kaçmış sanki)
Bu arada araç 9000 km de.
Varmı arakadaşlar aracımdaki bu sorunları düzeltebilecek servis ve yıllık bakımını bizi yemeden yapacak.
Konu paradiseLost tarafından (13/07/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
GÜNCEL Sorun mu dediniz hehe
Bende çok var
4)-Park sensörleri düşüyor tamponun içinde şuan 2 si
5)-Silecek suyu cama değilde sileceklere geliyor.
6)-Radyo kanalları değiştirirken 2 şer 2 şer atlıyor
7)-Viteste iken gazı bırakınca kasılma gibi bişey veya geri giderken hoplama yapıyor araç
8)-Araç sola çekiyor .Rot balas bozuk değil.
9)-Gösterge paneli tıkırtısı
10)-Kapı koruma çıtaları yok neden(ben olmayan bir araba daha görmedim)
11)-Sol kapının ordaki direkten gelen zırıltı(içine sinek kaçmış sanki)
Bu arada araç 9000 km de.
Varmı arakadaşlar aracımdaki bu sorunları düzeltebilecek servis ve yıllık bakımını bizi yemeden yapacak.
Bende ilk aldığımda çok sorun var iademi etmeli diye baya düşünmüştüm ama bukadar çok değildi
Konu paradiseLost tarafından
ACABA ŞU 3 KONUDA SORUN YAŞAMAYAN VARMI?Bence yok da,servis bunlara neden profesyonelce çözüm bulamuyor.Zincirlikuyu Birmota gittim.10 tane şey yaptık dediler.9 u sesle ilgili şu an hepsi devam ediyor.Aldığım cevapda şu BU ARABALAR BÖYLE.Nasıl böyle???Bunu bilerek almadık ki.Servis yetkililerine sesleniyorum.Biraz istek ve gayret.İnanıyorumki sorunlar sıfıra inecek.
Yukarıda bahsi geçen sorunlarımla ilgili ilk servis tercihim Birmot beylikdüzü oldu arkadaşlar bakalım kalıcı çözümler getirebileceklermi telefonla ve e-maille yaptığımız görüşmelerde bunların hiç birinin çözülemeyecek sorunlar olmadığını söylediler yarın bırakıyorum aracı gelişmelerden bu başlık altında haberdar olabilirsiniz.
Bu ay ortalarına doğru aracın yıllık bakımı geliyor şu çok methedilen servis varya Birmot Z.kuyu Onlara bırakıcam bakalım sonuçları hep birlikte göreceğiz.
Hiç sormayın arkadaşlar artık deliliğe vuruyorum cok severek aldığım aracımdan buz gibi soğudum inşallah sorunları giderirlerde bende rahat rahat binerim arabama.
inşallah düzelir herşey...o meşhur met edilen servis mucizesini alışılagelmişlerin dışındakiler olarak bizler de görürüz inşallah!
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
yol bilgisayarını daha da çözmüş değilim yaaaaaa..
ne kadar yaktığını neresi yazıyo bilmiyorum.ahh keşke türkçe olsaydı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri