gerçekten hoş olmuş lewent.
aslında oldukça da gerekli bir donanım.
en kısa zamanda yaptıracağım.
Arkadaşlar merhaba, konuyu açtıktan sonra pek giremedim foruma
Öncelikle teşekkürler, ewet gerçekten güzel bi iş yaptılar ama biraz da pahalı oldu dediğiniz gibi ( çoğu işçilik tabii ) lakin benim içime sindi.
Lamba aynen öndeki gibi çalışıyor, kapılara göre we fasılalı yanıp sönüyor, öndekinden hiç farkı yok düğmeleri dışında...
Şapkaya gelince, ewet arabayı alırken werdiler, promosyon, GP' ya özel yapılmış, güzel bi şey, Fiat flan yazmıyo bi tarafındawe bi tane bende, yanda görünen şapka Micheline, lamba hariç her şey beleş orda
![]()
gerçekten hoş olmuş lewent.
aslında oldukça da gerekli bir donanım.
en kısa zamanda yaptıracağım.
gercekten cok güzel olmuş levent abi bende şimdi gördüm
100 ytl biraz çok evet ama çok temiz güzel bir iş çıkarmışlar içine sinmiş sorun yook demektir güle güle kullan =)
Bunu eksiklik olarak gören warsa hiç düşünmesin derim!
Arabanın içi aydınlandı, dünya warmış yaw![]()
guzel olus lewent abı sapkada guzelmıs yanı forum olarak yaptıralım valla cıddıyım :icon_smile_big![]()
bu lambanın eksikliği benimde dikkatimi çekti.. arka kapıyı açıosun heryer karanlık.. bi bmw falan kapısını açarsanız kendi salonunuzdan daha aydınlık bi yerle karşılaşıyorsunuz. tamam 2 marka arasındaki fiyat farkı büyük ama fabrikaya maliyeti 4-5ytl bile değildir şunu yapmanın.. forumdaki bir kaç arkadaş gibi benimde arabamın tavanında sarı lekeler var umarım garantiden değiştirtcem o sırada serviste böyle bişey yaptırabilirmiyim acaba diye de düşünüyorum..
Levent bu arada şapkadan bende isterim tabi stikırda bakmadım ama kardeşimin demesine göre bizde iki tane lamba varmış
çok güzel olmuş orjinal gibi ...
pöööörrrt, pötürrrştt, pöötttürrrt!
başlığı itina ile pörtletip hortlattıktan sonra bir soru sormak istiyorum Levent;
bu lambayı takmak için nereleri sökmeleri gerekti? ben sıfır alınan aracın (özellikle de Fiat gibi her yerinden ses gelen araçların) iç döşemelerini durduk yere söktürmek istemiyorum da.. tavan kısmen de olsa sökülmüştür her halde...?
bir deee... skydome lu araçlara bu lambayı koymamışlarsa bir nedeni olabilir diye düşünüyorum. var mı bir fikri olan..?
emotionlarda skydome olunca neden koymazlar anlamıyorum.. gece arka koltuklar zifiri karanlık oluyor.. büyük bir eksiklik bence.. konuyu hortlattığın için teşekkür ederim bu konuyu gözden kaçırmışım..
Fire in the hole !
Bu konu ile ilgili yeni bir çalışma yokmu.Özellikle Femoli,den maliyeti daha düşük fikirler bekliyorum.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
orcinal gibi olmuş bravo![]()
super görünüyor fakat bu işin zorlu tarafı işçilik.. işçiliği yapan kimse temiz iş yapacak tavanın döşemesini delerken sağından solundan çatlatmıcak tavanı kirletmeyecek.. bizim araçlarda aydınlatma az elin arabasına bindimmi ayak aydınlatmasından kapı aydınlatmasına kadar hepsi var. bnm kine bindiğimde şahinlerin birazdaha modernleştirilmiş iç lambasından başka birşey yok..... üzücü![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
şu lambayı ucuz bulamadım bi türlü![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
pedalların oraya led düşünüyorum bende![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bende o led olayını kapıların altına düşünüyorum. şerit ledlerden kapıyı açtığında böyle şakk bembeyaz yanacak![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Aynen dostum kırmızı yada morötesi led takanlara trafik polislerinin ceza yazarken böyle ddiklerini duydum ya arabayı da pavyona çevirmişsin diyorlardı adama benim araçta beyaz led kullansam pavyon işi olmaz o bir gerçekşöyle iyi bir şekilde yapan bir arkadaş tavsiye ederseniz yaptıralım neyse cezası öderiz
![]()
![]()
benimkiler beyaz ama çok duydum
polisten filan değilde arkadaşlarımdan filan.
pedal kısmına direksyon milinin ordan
yolcu kısmına torpidonun altından
arkayada koltuk altlarından yaptım bence gayet hoş))
çok bi işçiliğe gerek yok tavan lambasından paralel çekilcek sadece![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri