O değil de, ben bu Fiat'a mı, Blaupunkt'a mı, hangisine kime ne desem bilmiyorum. Blaupunkt ile görüşüyorum, sizin cihaza bu kutu olmayabilir diyorlar, kesin konuşmuyorlar. Niye olmuyor bağlantılar birebir tutuyor diyorum, dökümanlarda öyle yazıyor diyorlar :mad:
İyi o zaman şu USB girişli ana ünitelerinizden alayım, direksiyon için adaptör var mı diyorum, bakıyorlar yok diyorlar. Çözüm önerin diyorum, birşey diyemiyorlar.

Evde atıl duran standart ISO konnektörlü Blaupunkt radyo-kasetçaları GP'ye bağlıyorum, bağlantılar farklı oluğu için cihaza elektrik bile gelmiyor. (Kontak elektriği bağlantısı farklı) Bu CAN-bus'ın canına okuyacam zaten :mad: Trip ekranında mp3'lerin ismini bile gösteremiyor, nasıl kontrol alanı şebekesi ise???

Arkadaş, yıllar oldu hala adam gibi oturtmadılar şu oto radyolarının standardını. Hepsi müşteri bana gebe kalsın peşinde. Hepsi kafasına göre birşey yapıp müşteri birşey alacaksa benden alsın peşinde. Sen arabanı yap, sen de teybini yap, ne karşıyorsunuz birbirinizin işine
:B

Valla yemişim direksiyon kumandasını, alırım adam gibi bir ana ünite, onun kumandası ile istediğim gibi kumanda ederim cihaza. Zaten konsol adaptörünü de hallettim, gelsin diye bekliyorum. Fiat'ın Blaupunkt'a ürettirdiği, üzerinde mix/shuffle bile olmayan, mp3'lerin ismini yarım yamalak gösteren saçma sapan mp3-çalarla mı uğraşıp durucam işim gücüm yok ta
:B