Lassayı işaretleyenler olmuş. Biraz saçma değil mi üstünde lassa ile gelmesi?
bendede Bridgestone takılı şuana kadar bir problem yaşamadım...zaten modifiyeye başladığım zaman deyiştirecem.en iyisi hangisiyse onu takarız ozaman.
![]()
Lassayı işaretleyenler olmuş. Biraz saçma değil mi üstünde lassa ile gelmesi?
bendede brigeston b-250var ne yazıkki 3 kere gp min önü kaydı büğün,yarın değişicem mıchelin yada yokohama düşünüyorum
Conti EcoContakt 3 war bende de... Bilmiyorum ama ıslak - kuru demeden tüm zeminlerde kolayca kayıyo benimkiler, biraz gaza yüklenim yeter.
ABS' de çabuk dewreye giriyo bende, çok stabil değil kanımca... :icon_confused:
Ben de gayet memnunum Bridgestone dan...
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Michelin Geldi Bana Tek Benim Galibaaaa
ya bu ne biçim lastik allah aşkına ya. bridgestone b250 var bendede. bu gün arabadan öyle bi lastik sesi geliyoki sonunda aracı sağa çekip baktım. vallahi lastik patladı zannettim yaw. öyle bi uğultu yapıyorki anlatamam. ne şanssızmışım kardeşim. şansıma ne conti ne de pirelli geldi. en ufak frende kayıyo. neyse napalım bende yaza doğru değiştiririm artık.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Grande Punto'sunu yeni teslim alan arkadaşlara bir sorum olacak. Grande Punto'nuz hangi lastikler ile size teslim edildi.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
aracı 6 nisanda teslim aldım seri2 araç.lastikler michelin energy geldi. çok da sevindim açıkcası. eski aracımda da bunlardan vardı. bridgestone b250 var çoğu araçta ve sert lastikler bence. michelinden gayet memnundum eski aracımda ve bunda da öyleayrıca lastiklerde ilk aldığımda 40 hava vardı. sanırım bütün yeni araçlara fazla hava basıolar.
daha once buna benzer bır konumuz vardı...
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-verdiler.html
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Ben 2007 de aldım emotion aracım ve lastik continentaldı. çok memunum ve 50.000 de yine continental aldım.
Ben 31 Aralıkta aldım aracımı seri 2 üzerinde b250 185/65/r15 lastik geldi, forumda memnuniyet düzeyi düşük olan bu lastikten ben memnunum, memnun olmayanlar neden memnun değil onu da bilmiyorum belki lastik değiştirince ben de o lastikler neymiş öyle diyeceğim ancak şu ana kadar kötü bir lastik olarak görmedim.
Bridgestone Turanza 195/55/16''
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
En çok kullanılanlar continental, pirelli ve bridgestone.Zaten anket bunu doğrulamakta.Bu 3 markanın dışında benim gördüğüm diğer bir lastik ise dunlop...
bendede dunlop sp 30 var cok memnunum
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
Michelin Energy var benim arabada, ilk zamanlar araba kayıyor gibiydi, sonra lastik basınçlarına baktım ki önler arkalar 32 psi, katalog'a baktığımda önler 35 arkalar 30(arkadan tam emin değilim) idi, havaları ayarlayınca araba yola zamk gibi yağıştı, kasisler sonrun olmaktan çıktı, hatta geçenlerde açık rögar kapağından jantı bozulmaktan kurtardı. Tek sorunum hava basıncını 500 kilometrede bir baktırmam gerektirdiği, nitro mu bassam lastiğe diye düşünüyorum.
Bana sıfır aracım Michelin le geldi.
Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
Ben 2007 Kasım da aldım. Üzerinde Dunlop vardı. Şu anda üzerinde çatlaklar oluşmuş durumda. 2010 yazında değiştirmeyi düşünüyorum. Liste de diğer seçeneğini işaretleyenlerin çoğunda sanırım Dunlop var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri