öncelikler herkese merhaba 2008 model bi punto da bende var şu aralar torpidonun ordanmı yoksa tablonun içinden mi düz yolda giderken de öyle rahatsız edici bir ses geliyorki nerden geldiğini bir türlü bulamadım gaza yüklenince kesiliyor rölantiye alınca arabayı yine başlıyor sizib dediginiz gibi bu işlemleri yapsam gidermi yardımcı olursanız sevinirim
torpido içinde üstte evraklık var orası zıngırtı yapar genellikle. orayı kontrol edin. oradan ses geliyorsa çözümü kolay.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri