sana tek tavsiyem ses geldiğini düşündüğün her yeri tekmele yumrukla. ses mes kalmıyacak. ben öyle yaptım. saatlerce serviste sesi bulamadı ustalar. birkaç gün sonra kafam attı arka tarafta ne varsa tekmeledim yumrukladım ses mes kalmadı.
arkadaslar belırlı bı gazda zırrr dıye bı ses gelıyro sankı torpıdodan gelıyor gıbı gldı bana bosalttım torpıdpdan gelmedıgıne emınım yıne gelıyor ama her zaman degıl 200 300 devır arasında sankı plastık bı seyın vıdası gevsemıs te ses yapıyor gıbı benı delı edıyor nasıl bulcam bu sesı![]()
sana tek tavsiyem ses geldiğini düşündüğün her yeri tekmele yumrukla. ses mes kalmıyacak. ben öyle yaptım. saatlerce serviste sesi bulamadı ustalar. birkaç gün sonra kafam attı arka tarafta ne varsa tekmeledim yumrukladım ses mes kalmadı.
sağ ön kapının ordan bi yerden geliyor ama bende çözemedim abi![]()
yeminle diyorum bak bir dene. metal aksama dikkat et ama. ben etmedim bagaj kapağında güççük bir hatıra bıraktım.
hava yastıkları patlmasın benım ses onden gelıyor
ya hakıkaten delı edıcı bı sey tavsıyenı denıcem kesınlıkle bı kac osamanlı sallıyayyım bakalım ınsallah ıse yarar ama sanmıyorum
Kocaeli'nde Hilmi Usta var ,ona götürün bence...
murat sanırım sen arabandan hoslanmıyorsun kardesbı seyı kafana acayıp takmıssın acılır heralde 4 taneden artık hıc bırı acılmassa yuhh yanı
anlarmı dersın musatafa usta anlamazsa sen bakarmısın![]()
arabayı seviyorum. 6 aydan fazla bindiğim ilk araba bu.
Ses ön sağ kapı direğinin olduğu bölgelerden geliyorsa kapı dosemesindendir yüksek ihtimalle ses geldiğinde kapı tutumagında içeriye doğru çek döşemeyi zırıltı kesilirse cam açma düğmelerinin altında döşemenin alyan civatası var onu iyi sıktır altına lastik conta koyarsanız daha iyi olur bende evoda yaşadım aynı ses olayını dedğim gibi çözdüler serviste önemli birşey değil.
o ses klima hortumlarından geliyor ben 2 ay gezdim öyle en son bulduk kaputu ac karşıda sag altta acıkta duruyor hemen elinle birleştir sık geçer![]()
burhan kardes eger dedıgın gıbıyse hacca gıtmıs gıbı olacaksın![]()
bende de bezer bi ses vardı.. sol ön amortisör rulman ile iç aks arasında hafif boşluktan oluşmuş..
servis sağolsun halletti..
hilmi abi yanına birini al biri gaza bassın biri hortumları tutsun sesi zaten içerde ona göre anlarsınız , gaza basınca zaten içinde durulmuyordu bizdekinde zır zır zır aralıksız sanki bozuk para torpitoda vızılayıp duruyor saolsun servisteki arkadaş sayesinde bulduk ikisini birbirine sıkıştırdı durdu ses
YA burhan bugun bakacaktım yagmur yagdı yarına kaldı cok merak edıyorum ne olcak dıye![]()
selam sana bir öneride benden başıma gelmiş bir olan eski aracın gp yi bakıma götürdüğümde aracın hava filtresini değiştirdikten sonra kazandan sonra çıkan plastik parça gevşemişti nedenini bir türlü anlamadım fakat ses yani zırıltı sesi oradan geliyordu traktör gibi çok az gaza bastığımda ve ilk kalkış yaparken bir bak istersen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri