evet internet sitesine daha önce de bakmıştım ama ayrıntıları vermiyorlar. mesela bagaj aydınlatması ne standart donanımda ne de opsiyonel donanıma görünmüyor. opsiyonel olsa anlayacağım ama o listede de yok. içime oturdu resmen dünyanın parasını ver el fenerine muhtaç ol
2011 de Grande Puntolar tek donanım active olarak satılmaya başladı,birkaç özelliğini çıkardılar,yeni çıkan Punto Evo yu satmak için..
Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı
Araçta bagaj içi aydınlatması bütün modellerde standart olduğu gibi sitede bütün bilgi var.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri