Ya arka cam için su nasıl sıkılıyor?
Vallahi ben böyle bir özelliğin olduğunu bilmiyorum.
Merhaba Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim,,,
Arabamın silecek suyu dolu ön cam su sıkma ve silmede sorun yok ancak arka cama su atıp silmek istediğimde su atmıyo ve kuru silme yapıyo neden kaynaklanıyo olabilir, su azalmış da ondan oluyo olabilirmi acaba ?
Konu JASMINE tarafından (28/11/2010 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı stili düzeltildi.
Ya arka cam için su nasıl sıkılıyor?
Vallahi ben böyle bir özelliğin olduğunu bilmiyorum.
bendede aynı sorun olmuştu servise bıraktım ücretsiz yaptılar.
şöför mahalinin ön tarafında dışarda borusu çıkmıştı galiba.
çünkü arka cama su atmaya çalıştığımda dışardan su akıyordu.
Metin bagajin saseye gecen yerdeki hortum kesilmistir . Kronik diyecem kizacqklarortaya ek yapip halledebilirsin ..
tam anlamadım abi camın üstündeki stop lambasının orayımı kastediyosun saşe derken ?
hiç aklıma gelmemişti yarın kontrol edicem yardım için teşekkür ediyorum...
Bagaji actiginda sol tarafta kalan ek yerinde bir hortum gecer icinde fren kablosu su hortumu ve silecek kablolari geciyor genellikle oradan kopar arya t boru takarak cozebilirsin , bu arada arka su calismayan muayeneden vize vermiyorlar ..
Forumdaki bir arkadaşımızın aracındada aynı sorun vardı. Dün servise gittik hortum yerinden çıkmış, taktılar ve düzeldi.
bu özellik hepsinde varmı yoksa dynamic lerdemi sadece
2006 dynmıc puntoda arkada sılecek war ama su sıstemı yoktu
benim aracımda 2006 üstelik active ve bu sistem var.
araba hala burdabaktım.... yok
Fren lambasinin yaninda ufacik bisi görmen lazim su olmayan grande, evo yok ... Silecek koluna cekerek degilde iterek baski uygulayin arka su atip silecek calisacaktir..
Konu femoli tarafından (29/11/2010 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.
femoli abi geldi çzdü hrkesin srununu![]()
TSİ Jetta.
punto femoli onno usta derler bana![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri