Bu 75lik nasıl 90lıktan iyi gidiyomuş anlamadım. Git bayide ikisinide test et aradaki fark uçurum kadar diyebilirim. Ya bunu sana söyleyen arabadan anlamayan biri yada ezbere konuşuyo. Gerçi hiç arabadan anlamayan birini bile götürüp ikisinide test ettirsen aradaki farkı apaçık anlar.
Bayır yukarı stop ettirme olayı ise bende de oldu ayak benzinliye alışıyor dizele daha fazla gaz vermem gerektiğini bazen unuttuğumda 1-2 kere stop ettirmiştim. Ama alışınca böyle bişey olmuyo.
Genel olarak söylemek gerekirse gpunto alma çok pişman olursun heryerinden sesi cızırtısı eksik olmuyo hatta servislerde de bi ilgisizlik servis demişken servislerde çok pahalı. Aman fiattan hele gpuntodan uzak dur derim motorları çok kötü hem fazla yakıyo hemde gitmiyo. 2. elde de satamazsın elinde kalır 2. elde rağbet yok bak forumda arkaşın biri corsa almadığı için pişman oluyo sende ilerde pişman olabilirsin. Yol yakınken gpunto sevdasından vazgeç.

Hele şükür birini daha vaz geçirdim artık yolda gpunto görmek istemiyorum. Mart ayını mumla arıyorum biçok kişinin ilk kez gördüğü bi arabaydı. Hatta hiç unutmam adamın biri focusu çok süper modifiye etmişsin demişti.