Fiat a söyleyelimde eklesinler bunu donanım olarak, bukalemun paketi:D
Printable View
Fiat a söyleyelimde eklesinler bunu donanım olarak, bukalemun paketi:D
puhahahhaaaa :) :) :) :)
Tam şov olurdu Arda
anvil mersinde nerdesın sen ?
valla kemer takmayı öğrettiği doğru
o delirtici sesi duymaktansa takmayı tercih ediyom
benimkisi kırmızı gömlekle kro kro geziyo yollarda mesela :evillol:
cok esprılısınız ya:D
ben puntoma kızım dıyorum hepsı bu ..
benim ki de mavi... bende mavişim diyim bari.... :))))))))))))))))))
galadriel kardeşim bu özelliği bende bilmiyodum ayrıca motor içine canlı bi hayvan girdiğinde araç otomatik olarak yakıtı kesiyo o canlı çıktıktan sonra yeniden otomatik açıyo.emniyet kemerine gelince senin araba 5 kapı galiba 3 kapılarda daha zor oluyo ben sesi serviste bilgisayara bağlayıp kapattırdım.araban hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
ben de karam diyim bari :D
isteyen ıstedıgını desın arkadaslar kendı bılecegınız bısey :D
Arkadaşlar ben de yağmur sensoru olmadığını zannediyorum aracım Multijet Dynamic 1.3 16V 90Bg. 2006 model gp yalnız araba yagmurlu gunlerde yada ıslak oldugunda arka cam gerı gerı gıderken otomatık olarak calısmaya baslıyor. Boyle bı durumla karsılasan varmı yoksa bende sensor varda benım haberımmı yok :S
yağmurlu havada sileceği çalıştırdığında arabaytı geri vitese takınca arka silecek otomatik çalışıyo geri vitesten çıkarınca tekrar duruyo yani bu yağmur sensörü değil sadace akıllı gp...
:D akıllı gp de ben daha once boyle bır sıstem gormeyınce sasırdım bu bı ozellık olarak sunuluyormukı ?
bu bütün gp lerde standart bi özellik bende ilk başıma geldiğinde çok şaşırmıştım
Bu standart olmalı. Benimkinde de var :D Yağmur sensörleri yurtiçi GP'lerde yok.