ben sanayıden park halinde hurda bi aracın emniyet kemeri tokasını söktum , yan koltuğa taktım. artık gerisini yanımda oturan düşünsün :)
Printable View
ben sanayıden park halinde hurda bi aracın emniyet kemeri tokasını söktum , yan koltuğa taktım. artık gerisini yanımda oturan düşünsün :)
valla gecenin bu saatinde puntiş lafına koptum :P
Yan Koltuğa Adam Oturmasi önemli Değil Sonuçta Can Taşiyorsun Da.ya üç Beş Kiloluk Bir Palet Bile Koysan ötüyor Namussuz.ondada Emniyet Kemeri Gerekiyor.bu Kadar Hassasiyet Biraz Abarti Bence .esasinda Bu Sesinde özellikle Sağ Tarafta Devre Dişi Birakila Bilmesi Lazim
yolcuaırbag devre dısı bırakıldıgımda koltuk da devre dısı kalabılır denedınızmı ???
Arkadaşlar servise giderseniz kapatılabiliyor ses ve tamamen legal bir olay kurallara uygun...
evet servisde halloluyor, ama bana bir sözleşmeyi okuyup imzalamanız gerekli demişlerdi.. açıkcası adamlar işi bu kadar ciddiye alınca, bende alışkanlığıma bir düzen getirip kemer takmaya alıştım..
Bu puntişlerde çok numara var :)
En güzelini yapıyorsunuz. Emniyet kemeri hayat kurtarır, burda bunu yazabiliyorsam emniyet kemeri sayesindedir.
Ayrıca aracımız binlerce saatlik (sanırım 15000 di) çalışmanın eseridir, güvenlik açısından bırakın ayarları normalde kalsın yada küçük ayarlamalarla kendimze göre uyarlıyalım (iptal etmeden).
valla gızem sen resımlerını koy ama ben yenı jantlarımın resmını koyıyım bak neler olcak enguzel punto benım kızım ;D
arkadaslar saka bı yana hakkatten yenı jantlarımı acayıp sevdım umarım begenırsınız
https://img126.imageshack.us/img126/...scf0036gx7.jpg
anvil boylemı yaa bıseyler yaptım ama:D
bırısı su lınke tıklasın bakıyım oldumu yahuu :D:D:D
puntişci :D
anvil nasıl resım eklıycegımı soyledı bıseyler yaptım bu konuda kımse yok suan sanırım rıca etsem lınk koydum tıklarmısın olmusmu bı bakalım ?
nest te onlıne mıs
arkadaslar olmusmu becerebılmısmıyım rfesım eklemeyuı
dıgerlerınıde koyucam eger olduysa
olmuş olmuş... güsel hakkaten senin puntiş de ama benimki hala en güzeli bana göre.... :) kırmısı bidefa kırmısıııı
erdi oldumu sımdı sorun cozuldumu yanı?
bu resım ekleme konusunda acemıyım de :D
bak sımdı o zaman puntişci :D
iyi izleeeeeeee
işte jantlarım :D
https://img441.imageshack.us/my.php?...puntooomj2.jpg
ya konunun yerı burası degıl dımı :(
pardon yaa
mesajLarımızı tek satırda yazarsak sevinirim.
eger ekLemeLer yapacaksanız düzenLe butonunu kuLLanabiLirsiniz.
resim için de; imageshack vb. adresten kopyaladınız adresi
şekLinde yazıp.. resmin adresi kısmına, kopyaLadıgın adresi yapıştıracaksınız.Kod:[img]resmin_adresi[/img]
keyifLi forumLar.
yahu tamam çok güzeller hakkaten.. ama benim puntişim en sade haliyle bile dünyanın en güzeli, çünkü Benim arabam o, bana ait ;)
ii pekıı tamam tamam en guzelı senınkı ok :D
https://img402.imageshack.us/img402/3527/fedfgdgi8.jpg
gızem dayanamadım ama soylıycem :D
en guzel benım kızım :D:D:D
Bende 1 kaç ay sonra arka silecek geri vites olayının farkına vardım desem :D.Ha bide kolu ileri ittirince arkaya su sıkıyo :p....
arka silecek olayı klas bir ozelliktir, fark edince acayip sevinmistim. aslan punto dedim, puntiş'te çok güzel bir tanımlama bu arada.
millet audi a3 te var diye hava atıyordu, gercekten punto'ya yakısmıs.
Bu arka silecek mevzusundan sonra bilinç altıma puntişim hakkında garip hayaller yerleşmiş herhalde..Bu kanıya varmamın sebebi dün gece gördüğüm rüya.. Şöyleydi;
Bolu' ya gitmek üzere toparlanıyorum, yanımda iki arkadaşım var, ikisini de sıkı sıkı tembihliyorum önce "arabamda sigara içmek, yemek yemek, içecek içmek kesinlikle yasaktır :) Gerekirse 10 defa mola veririm, ama bunları yapmak yok..Hiaa bide edebinizle oturun, her tarafta ayak izi görmiyim sakınn :angryrazz: " Her neyse bu uyarı devamında yolculuk başlıyo, birden karanlık ve geniş yolda araba kullanıyorum..Bu arada arabamın rengi beyazmış, ne alaka bilmiyorum... Birden rengin beyaz oluşunu farkedip "hay Allah beyazda kalmış" gibi saçma bişi düşünüyorum ve elim ön konsoldaki (buraya dikkat :) ) "COLOUR CHANGE" düğmesine gidiyo... Üzerinde sadece küçücük yazısı olan bir düğme, hatta şöyle tarif ediyim city nin yanındaki o imiş... Neyse basıyorummm veee arabam kırmızı oluyor..Bidaha basıyorum siyah oluyor.. Hay Yarabbim kafayı yedim GP'm le... Diyorum ki "neyse siyah kalsın da Bolu'ya varınca kırmızıya dönerim" ...........
İşte böyle manyak bi rüya gördüm.. Bikaç gündür konuşuyoruz ya burda puntişlerde daha neler var falan diye.. Sanırım ordan etkilendim ya da galiba gece çok soğukmuş ve üstüm açık kalmış uyurken :afro:
hehe bence de üstün açık kalmış :D bendemi böyle olacam acep
@keops deneme yanılma yöntemiyle öğreniyon boşver hehe.
ya arabayla ilgili bişeyi rüyada görmek normal bence... ama bu renk olayı ve rengin bir tuşla değişmesi falan bi miktar garip hakkaten, bende sabah endişe duydum halimden..