Alıntı Hodor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar;
Çok eski bir konu ancak aynı problemle karşılaşmış bulunuyorum. Geçirdiğim bir kaza sonucu aracı servise verdim, servisten bugün çıktı. Eve geldiğimde malesef kaza esnasında patlayan tekerimin yerin diğerlerinden daha büyük bir teker taktıklarını farkettim. Ancak araca ilk bindiğim ancan itibaren de frenler sanki fazla tepki veriyor gibiydi. Velhasıl kelam bir ara arabayı durdurunca disklere tutma isteği hissettim parmağımın ucunu değdirmemle parmak izimi kaybedecek duruma geldim. Trafikten olmuştur dedim ancak yaklaşık iki üç saat sonra tekrar yola çıktım ve gittiğim mesafe sadece 1km var ya da yok, aracı parkettiğimde tekrar disklere baktım ve biraz ısındığını farkettim. Araç giderken de eskisi gibi değil sanki biraz tutuk gibi geliyor. Herhangi bir sürtme sesi yok ancak böyle bir problem var. Acaba arkadaki büyük tekerden mi yoksa serviste ayarı fazla mı kaçırdılar bilemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
Günaydın Sadık Bey, vakit kaybetmeden servise geri gidin, şikayetinizi bildirin ve bir önceki işlemin iş emri üzerinden ne yapmışlar kontrol etmek isteyin. Daha önce frenlerinizi kontrol etmiş miydiniz bilmiyorum sıcaklık olarak ama büyük lastik takmaları zaten bir problem.