O listede bile verilen rakamlar çok çok iyimser... Adam akıllı düzgün iş yapan bir usta baskı balata değişimine (işçilik) 150 den aşşağı rakam vermiyor ankarada. Rot balansı 20 ye yapanda var 30 a yapanda ama 15 görmedim daha denk gelmedi hiç..
O listede bile verilen rakamlar çok çok iyimser... Adam akıllı düzgün iş yapan bir usta baskı balata değişimine (işçilik) 150 den aşşağı rakam vermiyor ankarada. Rot balansı 20 ye yapanda var 30 a yapanda ama 15 görmedim daha denk gelmedi hiç..
rot balans 25 dedi 20 yaptı baskı balata mersedesci olduğundan 200-250 dedi ama toplamda hallederiz dedi, kapı ayarlarında gp ye demediklerini bırakmadılarbu arada bu fiyata kurum temizliği yapıldı, fren diskleri 115 lira lancia nın adam gelişinden aldırdı normalde da 160 lira dediler... yağ 55 tl. debrijay sistem merkezi 75 tl z rot 65 tl imiş fiyat kampnya yapmış üründe 15 tl
şansıma artık valla hepsini hatırlamıyor. birde en son aynı yer bugün 40 tlye pasta cila ve çizik rütüşü yaptılar valla araya hatırı sayılır birilerini koyunca fiyatlar çok düşüyor bşrde lastikler 640 tl 10 yere sordum sözleşmiş gibi tek fiyat verdiler... ivedik organize sanasinde ömeroğulları...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri