Grande punto orjinal ebatlarına yakın 195/65/15 ölçülerinde avrupada yapılan testlerde tüm yol koşulları ve özellikle yakıt tasarrufunda Michelin Alpin A4 yada Goodyear UG 7+ başta yer alıyor.
bende brigestone lm 20 kullanıyorum 4 adet
kesinlikle 4 adet olmalı aksi halde düşük hızlarda dahi spin atma problemi ile karşılaşabilirsiniz.
bu lastikleri tempramda da kullanıyordum abs siz o araçta ve puntomda buzda rahatlıkla frene asılabiliceğiniz bir lastik.
15 santimlik karın bulunduğu zeminde yolu açarakrampa tırmandığımı da belirteyim. Brigestone öneririm fiyatı bizim araçlarınki kaç lira bilemiyorum ama arkadaşım için sormuştuk 195/65/15 ti galiba (octavia) dördüne 475 dediler 2 hafta önce
ben geçen sene daha pahalıya almıştım![]()
Grande punto orjinal ebatlarına yakın 195/65/15 ölçülerinde avrupada yapılan testlerde tüm yol koşulları ve özellikle yakıt tasarrufunda Michelin Alpin A4 yada Goodyear UG 7+ başta yer alıyor.
Michelin Alpin A4 Fiyatları 135-145 TL civarı Goodyear UG 7+ ise 120 TL.
kumho 82.5x4 330 tl. fiyat aldım taksitli 185/60/15
Haftasonu Syron marka 195-60-15 kışlık vakumluları tanesi 90 TL'den aldım...Desen yapısı vs cok iyi görünüyor.Satıcının söyledigine göre eski michelin kışlık deseninin aynısı...Lastikler Alman üretimi ve Eylül 2010 üretimi...İskitlerde Kendirliler Oto lastikten alınabilir...Bu arada lastik çok sessiz, hatta üzerindeki yazlık goodyear gt3 lerden bile sessiz
Lastik deseni aşağıdaki gibidir
Syron Everest 1 Kışlık lastikleri
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri