Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yalnız şunu netleştirelim
sürtme sesi için 1 ve 2 de kalkarken yapıyor demiştin
amortisör takozunun içindeki bilyada sorun olduğunda direksiyonu sağa veya sola döndürdüğünde sürtme sesi gelir
senin anlattığına göre ses kasılmada geliyor yani kalkışta ses gelmesinin amortisör takozunun içindeki bilyayla bir alakası yok
coşkun hocam doğru söylüyorsun ben olayı biraz yanlış tarif etmişim daha doğrusu şu şekilde manevralı kalkışlarda duyuyordum sesi otoparktan çıkarken veya park ederken yüksek viteslerde bu kadar net direksiyon çevirme yapmadığım için duymuyormuşum ben de şimdi daha iyi farkediyorum olayı ayrıca aracı durduğu yerde direksiyonu çevirince de ses var sanırım amortisör bilyesi olayı doğru

aracı satma niyetim arabaya kızmamdan daha önce hyundai accent vardı o da 2006 model di ama ilk elden bendeydi denk gelmişti aklımda hiç olmamasına rağmen almıştım 1.3 mpi benzinliydi 10.000 de bir bakıma gidiyordum hiç de başımı ağrıtmamıştı

dizel den elde edilen kar da böylece gitmiş oluyor malesef ama kulağıma küpe oldu bir daha sıfır araç alırsam dizel ikinci e alırsam benzinli araç alacağım