Peki arkadaşlar kızmayın akşam tekrar deneyeceğim cd tuşuna iki kerede basacağım media tuşuna da gerçi bizde cd tuşu yok media tuşu var ama iki kere basıp deneyeceğim olmadı hafta sonuda servise gidip mutlaka soracağım sonucu sizlerlede paylaşırım servis ismi ile beraber
merhaba arkadaşlar bu hafta sonu aracıma ufak çaplı bir tesisat bağlattım ve aracın teybini çıkarttığımızda teybin aux çıkışı olduğunu fark ettik hatta gördük ama media tuşuna iki kez de bassak üç kez de bassak çıkmıyor takan eleman belki bağlantıyı yaparsak otomatik olarak açabilir gibi birşeyler söyledi ama ne kadarı doğrudur bilemiyorum bir ara servise gittiğimde de soracağım bilgilerinize .....
peki aux deliği nerde ben baktım hiç biyerde göremedim ??
Repair
meselede o ya zaten blue&me olmayanlarında tepyte aux çıkışı var fakat aracın herhangi bir yerinde delikleri yok biz kendimiz kablo ile uzatıp uygun olan bir yere koymamız gerekecek sanırım![]()
Yazıyı okuduktan sonra bende denedim fakat 2 kere hatta birçok kez üst üste basmama ragmen aux a geçmiyor SRC tusu dahil. Acaba Teybimizin böyle bir özelliğimi yok Active olmasıyla alakalı?!
ilginç bazılarında var bazılarında yok..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
bende aux var blue & Me vaar fakat delik nerde![]()
Repair
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri