cd tusuna 2 kere basın
Abilerim kardeşlerim ben evo ma aux kablosu aldım ancak teybi aux konumuna alamıyorum kablonun gireceği yerler hazır ancak teyp içinden aux konumuna alamıyorum maalesef varmıdır bunun bi çözümü.
cd tusuna 2 kere basın
media tuşu evo dakinde 2 kere bassamda aux u göremiyorum
o teyibi yerinde çizmeden nasıl çıkarıyorsunuz tarif edermisiniz teyip üst yüyeyi çizilmeye çok müsayit 4 tane delik var bunlara aynı andamı bişey sokucaz bir tarif edermisiniz.
arkadaslar aux deligi nerde fikri olan varmı .çünkü teybimde aux yazıyo ama kablo takılcak yer yok...bu konu da hiç bir fikrimde yok!
Hasan Karakuş anlatmış güzel,teybi yerinden çıkartın Aux kablo girişi arkada,kabloları taktıktan sonra teybin arkasından aşağı sarkıttığınızda küllüğün oraya gelicek ucu, hepsini tamaladıktan sonra teybin üstündeki media ya basarak yada direksiyondaki SRC tuşundan aux u bularak dinleyebilirsiniz![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
bende aux kablosu yok ama aux bölümünü görebiliyorum Media 2. kez bastığımda yada direksiyondaki SRC tuşundan da buluyorum bi sorun yok..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
aynı sorun bendede var servise sorduğumda kendilerinin yapamayacağını bostancıda delphi servisi var oraya götürüp teybe yazılım atabileceğini söylediler
Yazılım ile çözülecekse düşeyim bunun üzerine.
Arkadaşlar varmıdır araştırma bişiler bulan varmıdır?
merhaba benimde eski gp de aux bölümü vardı src tuşuna basarak geçebiliyorduk ama yeni evomda malesef yok en azından ben bulamadım neye bastıysam çıkmadı basılı tuttum bastım çektim ama malesef kitapçıkta da göremedim sanırım yada artık eminim evolarda aux yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri