Can dediğine göre motor ve vites kutusu tam olarak uyumlu oluyor.tek bilmediğimiz fiziksel olarak tam uyuyormu bunu öğrenmemiz gerek.çalışma prensibi olarak sorunsuz oluyor değil mi ?
Can dediğine göre motor ve vites kutusu tam olarak uyumlu oluyor.tek bilmediğimiz fiziksel olarak tam uyuyormu bunu öğrenmemiz gerek.çalışma prensibi olarak sorunsuz oluyor değil mi ?
anlık tüketim için söylemiştim hasaplamada karışıklık olurmu diye,sadece vites kutusunu değiştirerek punto 77 bg 6 ileri yaparak işlemi tamamlayabilicez yani. starjet motorun debriyaj balatası değişik mi oluyor ?
hız ve devir nerden hesaplanıyo peki?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bence fire araclarınızı satıp starjet alsanız kafanız daha rahat eder arkadaslar![]()
tahmini olarak maliyeti ne kadar olur bu işlemin ?
turbo gibi kompleks bir parça takmıyoruz sadece vites kutusu değişir mi bunun tam olup olamayacağını değerlendiriyoruz.bununda kendine göre zorlukları elbet olucaktır
Yokmu yaklaşık maliyet tahmini...
çıkmacıdan 6 ileri alınıp (vites kolu vs. dahil) üzerindeki 5 ileriyi verip fazla maliyet olmadan parçalar elde edilebilir. (tahminim olarak 200 lira gibi bir farkla)
ancak işin işçilik boyutu var. sanayide kanka diye tabir ettiğimiz adamlarınız varsa 200 de işçiliğe verseniz 400 - 500 gibi maliyeti olur işin.
multijet içinde böyle ancak sürekli şehir içinde, arada sırada şehir dışı - otoban yapıyorsanız 6 ileriye pek gerek yok. 2000 devir 90 km hız yapıyor. 110 km hızda 2400 civarı devr yapıyor ki turbo verimli çalışma aralığında kalıyor. bence gerek yok 75 hp dizel için 6 ileriye
ama fire motora 6 ileri çok iyi olur düşüncesindeyim yakıt tüketimi için.
Aslındadetaylı olarak araştırmak lazım ustalarla... cokta mantıksız değil...
fabrika çıkışı saat gibi 6 ileri punto verirsen oto farkıyla, ayarlarız bişiler![]()
benim düşüncem starjet 6 ileri sanzumanını 77bg fire motorla birleştirebilmek.bunun içinde neler değişmesi gerektiği ve maliyetinin ne olcağını hesaplamak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri