Arkadaşlar malum geçen gün sitede atiker taktırma konusunda forumdakilerden görüş almıştım.Sağolsun yolcu27 nickli arkadaş gaziantep myoto dönüşüm istasyonunu tavsiye etmişti.Bende cuma günü burayı kontrol etmeye gittim.Adamların çalıştığı binayı nasıl montaj yaptıklarını ve ustabaşını gördüm ve herşeyiyle hoşuma gitmişti.Hemen ertesi gün lpg taktırmaya gittim.Sabahtan ikindiye kadar başlarına araca montaj yaparken izledim.Gerçekten adamlar o kadar iyi iş yapıyorlar ki şurayı da şöyle yapsaydınız diye neredeyse hiç demedim.Usta sanki kendi aracına montaj yapıyor gibiydi.Kablolar o kadar titizlikle montajladı ki motor kapağının altında bir tane ortalıkta kötü görünen kablo yok.Enjektörleri de monifoldun en ucundan delerek kablolar da kısa takarak yanma odasına en yakın noktaya taktı.Aracın montajı bitip yakıt alarak aracı çalıştırdı ve 30 dereceyi bulunca lpg ye geçmeye ayarlamıştı.Fakat lpg ye geçtiğinin farkına bile varmadım en ufak bir titreme yoktu.Ve nihayet montaj bitip aracı şöyle bir deneyim dediğimde hayret ettim.Aracın lpg deki performansının benzinden hiç farkı yoktu.Şu an tek sorunum biraz fazla yakması.geçenlerde arkadaşların dediği gibi herhalde yeni takıldığı için biraz fazla yakıyor.(km ye 20 kuruş)1000 km bakıma gidince tekrar ayar yapacaklar o zaman düzelir diyorum.
Yolcu27 arkadaşım Allah senden razı olsun iyi yer tavsiye etmişsin.Orda senden biraz bahsettim.Sana teşekkür etmek için arayacaklardı bilmiyorum aradılar mı?