arkadaşlar şuan aracım da jsv nin filtre kitini kullanmaktayım. aracım fazla alcak ve karter koruma takamadıgım için filtreyi çabuk kirlenmemesi amaçlı kapalı carbon kutu şeklinde aldım. geyatte memnunum.ama artık temizlenme zamanı geldi. nette filtre temizliği konusunda cok şey okudum. en saglıklısı filtre temizleme setiyle yapılan uygulamalar. ama kafama takılan diğer bi nokta şu; diyelimki temizleme setiyle kullanım kılavuzuna göre filitremi temizledim, son olarak yaglama yapıcam. ama bu yaglama beni acıkcası tereddütte bırakıyo. bazıları yaglamanın motora zarar verebilecegini söylüyor. acaba ben sadece yaglama yapmadan temizleme spreyi ile temizlesem olurmu. yada sonçare olarak yaglama gerekmeden temizlenen kuru ama daha performanslı (aem dry flow) marka acık filte kullanmayı düşündüm. benim filtre kitinde hava deliği ızgaranın ucunda havayı kaput içinden degil dışarıdan alıyorum ama bu filtrenin kapalı carbon şeklinde olanını nette bulamadım. benim fotograftaki kite uygun bir aem dfy flow bulabilecegim bir yol varmı?