murat arıza tekrarlayana kadar viteste dokunmayım abi belki problem cözülmüştür dediğin gbi beklyelim
yerınde olsam bayramdan sonra yaparım tabı sen bılırsın debrıyaj konusuna gelınce degıstırebılırsın normal o km lerde ben tesekkur ederım
murat arıza tekrarlayana kadar viteste dokunmayım abi belki problem cözülmüştür dediğin gbi beklyelim
ınsallah öledır bekleyelım
murat eger mumkunsa o devrenın arka ve önunu yakından fotograflama sanımız varmı aklıma bişeeyler geldi de kol içinde sadece o devre var baska bişey yok değil mi
tekrar söker fotoraflarım ayrı yeten vıtes kolundan hareket geldıgı zaman ılerı gerı hareket eden bı mıknatıs var onun sayesınde vıteslere gecıs yapıyor
bende hem inceler hemdi siteye ekleriz arkadaşlara yardımcı olur
bu arıza bende 5-6 aydır var ve ne yaptıysak arızayı tespit edemedik. kafayı yiyeceğim. en son bir usta silindir kapağı olabilir dedi. Benim araba 2008 grante punto 1.3 multijet. sorun çözüldüğü gün satıcam ve bir daha da dizel arabaya tövbe diyecem...
ilk başta belirtilen ve bende de aynısı olan arızayı debimetreyi değiştirerek sanırım halloldu gibi (dün değiştirdim). bayram tatili boyunca bakacağım inşaallah sorun çıkarmaz...
Ahmet im arızalar karıştı sanırım bu hava debisi ile düzelen arza nedir
arabanın boşa atmasımı ?
arabanın çekiş problemi mi?
bu sayfada arabanın boşa atma konusunu aydınlatıyordukbenım için sorun yokta insanların kafası karısır ve yardımcı olamamış oluruz
benim sorunum çekişle ilgili idi arkadaşlar... Araba gaz yemiyordu ne kadar bassanda gitmiyordu.
Arkadaşlar en sonunda arızanın debimetreden kaynaklandığını bulduk ve debimetreyi değiştirince sorun çözüldü aracım sanki yeniden doğdu... Eğer yolda giderken birden araç gaz kesiyor ve gitmiyorsa ya da kalkışlarda gazı kökleseniz bile kaplumbağa gibi hareket ediyorsa ve bu arızalar gittikçe artıyorsa yada kontağı kapatıp açınca bir süre düzeliyorsa debimetreyi değiştirin... bana bosch marka işçilik dahil 210 TL ye maloldu. serviste 300 civarında mal oluyor. bilginize. ayrıca kesinlikle yan sanayi falan taktırmayın arada çok fark yok değmez derim. Çok şükür bitti sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri