Bugün eskidenl astik aldığım bir Petlas bayisinden Ekim 15ten sonra gelecek partiden olmak kaydıyla kışlık lastik siparişi verdim. Peşin olursa tanesi 85ten.Ancak ben taksit yaptırıyorum. 4 lastik 350 TL 5 takside. Ebatlar 175.65.15. Fiyat fena değil bana göre. Sizce?
kış lastiği konusunda hiiç bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar açıklamalarada bulunsunlarda faydalanalım
Petlas kış lastiklerini daha önce kullandım ben. Memnunum.
petlası bilmiyorum ama can taşıyacaksın. michelin, lassa, bridgestone veya continental gibi kaliteli lastik almanı öneririrm.
ibrahim abi 185 ama bi düşün derim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Petlas kullanan herkes çok iyi diyor nekadar doğru bilmiyorum
Benim de çevremde kullananlar ve zamanında benim de almama onlar vesile oldu. Kötü diyene ben de rastlamadım. Michelin ve benzeri ürünlerden aşağımıdır bilemem ama piyasada satılan kumho veya Toyotiresdan iyi olduğunu söyler lastikçiler. Benim lastikçim : Hocam eğer paran varsa michelin ve continental al. Ama yok diyorsan Bu ikisi dışında başkalarına para vermeye gerek yok Petlas al der. ki kendisi de Petlas kullanıyor.Arabası Focus 2004. Kendisi Michelin, bridgestone, Lassa ve Petlas satıyor. Continental bayisi değildir ama Continentali önerir.
Konu OzzY tarafından (04/10/2010 Saat 02:23 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
180 tabanlı bir lastik varmı açıkcası pek zannetmiyorum 185 olmasın o
bugun bi saçmalama moduna girmişim önceki mesajda düşün dediğim bu ilandı yazmamışım:
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...ik-lastik.html
Evet ayhan abi 185 olcak yanlış yazmışım düzelttim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abi aman ha sakın nexen ve roadstone lardan uzak durun benim bundan önceki lastiklerim nexendi büyük bi kaza yaptım bir daha aman abi herkesden uzak olsun şimdiki lastiklerim dunlop benimkiler biraz tuzlu ama heleki kuru havada lastikleri yoldan çıkarana helal olsun kış lastiğide olsa herkese dunlop öneririm fiyat olarak sp01,03 ler o kadar da pahalı değil
Yaklaşık 3000 km dir petlasın ihraç ürünü olan starmax model lastiğini kullanıyorum. Memnunum. 85 TL de oldukça güzel fiyat.
Şu; '' can taşıyorsun'' lafı da yerinde kullanılmadığında hiç de hoş olmaz.
Petlas; yerli üretim, bizim işçilerimizin çalıştığı, ülkemize maddi-manevi faydası olan bir şirket. Bu kadar da önyargılı olmamak gerekir.
Sonuç: Kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim.
abi lastıkten anlamam ama kıs - yaz alıcaksan 185 al serwis bile 175 lerı sokup 185 takıyor tanede 5 lira gibi bi fiyat oynuyor heralde. hem arac daha diri duruyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri