Normaldir. Telaş etmeyin.
Arkadaşlar bir kaç gündür aracın penceresini açıp dikkat ediyorum, araç gaza basıp ivmelenirken ıslığa benzer bir uğultu duyuluyor, akabinde vites değiştirmek için gazdan ayağımı çektiğimde bu uğultu motor devriyle orantılı azalıyor... ses çok dikkatli olunca duyuluyor ama yok değil kesin var... Bu ses normalmidir yoksa turbo kendini bırakmadan bi bakıma ihtiyacımı var?
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Normaldir. Telaş etmeyin.
Şimdi Ankara'da olsam on kere Kavaklıdere'ye götürmüştüm. Koca Türkiye'de bi oraya güveniyoruz. Eğrisini doğrusunu sağolsunlar bir tek Müslüm abi değil bütün ekip söylüyor... Şimdi burada bir yere götürsem hemen arızalı deyip bir sürü masrafta çıkarabilirler... Arada kaldım doğrusu...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
O ıslık gibi ses klasik dizel turbo sesi. Hızlanışlarda duyarsınız. Başka dizel turbolu araçlara da dikkat edin hızlanışlarda o sesi duyacaksınız. Profilinizde Ankara yazıyor ama dışardasınız sanırım
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
turbo sesi merak etmeyin gayet doğaldır ses çıkmaması durumda telaşlanın bencedüşük devirlerde yani turbo pek çalışmazken daha az duyulur
![]()
en sevdiğim sestir o ses
özellikle geceleri, dağlık yada etrafı kapalı yolda ilerlerken ayağı gazdan çekince çıkan ses çok hoşuma gidiyor![]()
eğer ses biraz tısss şeklinde geliyorsa basınç kaçağınız vardır..eğer öyleyse basınç hortumlarınızı kontrol ettirin..gerçi öyle bişey olsa araç çekiştende düşer..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Benimde hoşuma gitti ama bir yerde okumuştum ıslık çalan turbo arıza habercisidir diye... O na istinaden biraz tedirgin oldum...
Çok teşekkürler içime su serptiniz. E ilk defa dizel araç sahibi olunca insan acemilik çekiyor bazı şeylerde...
Çok şükr tıslama veya çekişten düşme yok asılırsam pedala koltuğa yapışıyoruz. Fırlat bizi maverickdiyoruz
Fakat bir baktırtmaktada fayda var. Ne demişler en iyi tamir bakımdır
Teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun arkadaşlar...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
clio 2 de bu ses camlar kapalıyken bile duyuluyor.
cok istedim mjet turbolu arabam olsun mutluairli oldu turbo yok malesef ses çok tatlı fısssssssssssssssssssssssss die![]()
Repair
benimkide gazdan çekince spool yapıyoçicuucucucuvuvv
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
evoda 1. vites çok güzel uğultu geliyor cam aralıksabiraz daha basıp çekince tısss..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri