Tutku böyle birşeyin olması mümkün değil....bence önce güzel bir dille müşteri hizmetleri ile tekrar görüş ve olayı detaylı olarak anlat....bugüne kadar değiştirildiğini ve sizin aracınızınkinide düzeltmek zorunda olduklarını anlat eğer hala mırın kırın ederlerse hem fiat türkiye hemde fiat italyaya e-postaları at derim ben....kişiye göre muamelemi yapıyorlar ?? Bugüne kadar garantisi olan olmayan tüm arkadaşlarımız değiştirdiler diye biliyorum ben...Seninkinide değiştirmeliler...
sen hemen fiatı ara . sana takas teklifi yapan ve sıkıntı çıkaran lavuğun adını soyadını ver hatta burdada paylaş. bizde arayalım fiatı o herifin fiatla alakasını keselim. bu kadarda adileşmez insan ya.
Panik yok abi. yarın guzel bır dılle anlatmaya calısacagız olmaz derseler tuketıcı hakları vs. baswurucam diyecegım baska care kalmıyor bu zmana kadar değişen parça bundan sonra nıye değişmesin burda serwısler kazanacagı paraya bakıyor. kronık sorun oldugunu bıldıklerı halde ucretlı değişim yapıolar insanca dusunceler bunu yapmazlar.
musterı hızmetlerını aradım. durumu anlattım. kronık bır sorun oldugundan hemen hemen her puntoda değişiyormus dedım. garantım bıttı dedım.1 saat sonra aradılar genel merkezımıze konuyu bıldırdık sıze yardımcı olucaklar dediler. kac gun surer bu konu acaba ??
aynı sorun bende de oldu ( 2006 model gp mjet 90hp ) önce müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım sonra servisi aradım onlarada " müşteri hizmetlerini aradığımı durumun kronik olduğunu ve parçanın sizin tarafınızdan kontrol edilip değiştirelebileceğini söylediler dedim " onlarda hemen getirin bakalım dediler ve garantiden parçanın siparişini verdiler hatta gelmiş şimdi arka teker bilyalarını değiştireceğim hepsini aradan çıkartacağım
abıler cıty sorunum hallolmak uzre serwıs gerı donus yaptı p.tezi gunu parca sıparısını werıyoruz dedıler...cok sewındım
![]()
bide soyle bısey oldu ben bı abıme arattırdım. serwısın gerı donusunde dedım bayan bana dedı arac dedım babamın ustune onu arayın dedım arayan kısınn numarasını da aldıkları ıcın dedı yanlız bısey war dedı arayan kısı farklı ruhsat sahıbı farklı konustugum kısı farklı dedı bı sorun olurmu acaba ??
sorun olucağını zannetmiyorum
inşallah pürüzlük yapılmaz ya![]()
Olay budur tutku hadi geçmiş olsun...Bişe olmaz sıkma canını...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
arıza yapan şey arayan kişi veya ruhsat sahibi değil. fiatın taktığı direksyon motoru arızalı. sıkıntı çıkmaz merak etme. hayırlı olsun sevindim adınıza. sana takas yapalım diyeni şikayet et kardeş. uyuz oldum bu tavrına adamın.
Eski puntoların city motorlarınıda degiştirirlermi acaba bi arkadsımın aracıda arızalı ama eski punto 2004 model ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri