hayırlı olsun bende de var menüden filan gösteriyordu hepsini.. nasıl ilk gün keyifli degil mi?
merhaba, arac bugun elimize gecti...guzel bir arac; hosumuza gitti...
sadece suan kitabin hepsini okumaya firsatim olmadigi ve acil olarak yol bilgisayarindaki bazi bilgileri nasil gorebilecegimi ogrenmem gerekiyor
1.toplam km ve o trip icin olan km yi
2.mevcut benzinle aracin gidebilecegi menzili
3.ve anlik tuketim miktarlarini evo active lerde gorebiliyor muyuz.
Bu konu hk. bilgili bir arkadas bu 3 maddeyi nasil gorebilecegimizi soylerse ok sevinirim.
herkese sorunsuz surusler
hayırlı olsun bende de var menüden filan gösteriyordu hepsini.. nasıl ilk gün keyifli degil mi?
direksiyondaki silecek kolunun yanında(sağında)ki düğmeye basın ön ekrandaki menü çıkıyor tekrar basarak ilerleyebilirsin, sıfırlamak için uzun basman yeterli
-ilk bastığında menzil çıkar aracın ne kadar daha yol gideceği
-2. basış Trip A gidilen yol
-3. basış Trip A yapılan km
-4. basış Trip A gidilen süre
-5. basış Trip B gidilen yol
-6. basış Trip B yapılan km
-7. basış Trip B gidilen süre
bidaha bastığınızda normale döner(km,sıcaklık,radyo bilgisi vs.) sıralaması yanlış olabilir aklımda kalanı yazdım arada birde anlık tüketim varTrip A ve Trip B ayrı ayrı sıfırlanabilir
![]()
Konu EvoKoray tarafından (02/10/2010 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
arkadaşLar peki bu A ne oLuyor B ne oLuyor bn onu anLamadım yardımcı oLursanız sevinirim ?
Evo Evo Evo
mesela uzun yola gidiyorsunuz A ve B yi sıfırlayın
vardığınız yerde A dursun ne kadar yaktığınız kaç km gittiniz gösterir
aynı yolu geri dönceksiniz diyelim B yi sıfırlayın dönüşte kaç yaktınız kaç km gittiğinizi görürsünüz
yolun başından beri A yı sıfırlamadığınız için toplam kaç km gitti ne yaktı onu görebilirsiniz![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri