Alıntı Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
---Debriyaj seti değişti.
Çok anormal bişi değil. Eski bravomdada ilk yılda değiştirmiştim. Baskı balata sıyırmıştır ama düzelmiş sorun yok demektir.

---Debriyaj merkezi değişti.
Baskı balata değişirken bunuda değiştirmişler.

---Airbag beyni değişti.
sıradan bir arıza garantiden değişmiş fabrikasyon bir sorun.

Motor takozu değişti.
KAza bile yapmadan aynı motorda takozu değişen arkadaşım var. Fiata mahsus bişi değil. Her arabada olabilir.

---Şanzuman takozu değişti.
buda motor takozu gibi değişimş önemli bişi değil.

---3. vitesteki uğuldamadan dolayı şanzuman ile ilgili problemde servis kayıtları arasında.
Bütün bravolarda var (dizel)... Yok diyende yalan söyler. En az 10 tane farklı bravo mjete bindim hepsindede aynı ses var. Kronik bişi.
----------
Kaza yok. FAbrikasyon sorunlardan garantiden işlem yapılmış bunun için kafanıza takacağınız hiç bişi yok. Ben çok daha fazlasını beklerdim sıkıntı çekmek ve kafa bulandırmak için. Bu kadarcık sorun hepsinde var malesef
----
Fiyatına göre vaadettikleri çok başarılı bir araç Ondan ben kullanan birisi oalrak tavsiye ederim.
Mesajın ve fikirlerin için teşekkür ederim. Abimde de bravo var. Debriyajı içeriden gıcırtı şeklinde ses yapıyordu, 1.5 yıl servise gidip geldi daha yeni çözebildiler. 3. vitesteki uğuldama ondada var ve çözülemedi. Şanzuman olduğu için karıştırtmamıştı. Ama 2008 model, fiatın bu sorunu 1 yılda çözememesi garip gerçekten. baskı balatanın değişmesi ve şanzumanın karıştırılması sadece kafamı karıştırdı.
Fiyatı 34.750 TL.
Sadece kimi alıcılar şansız olur araçlarında sürekli sorun çıkar böyle birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum. İlimdeki servis tek olduğundan sıkıntı yaşanıyor.